Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a masca grăsimea de pe abdomen

Inedit

Trucuri pentru a masca grăsimea de pe abdomen

Unul dintre cele mai bune trucuri este să alegi jeanșii potriviți. Multe femei care au acest surplus de grăsime în jurul taliei tind să poarte blugi cu talie înaltă, în speranța că vor masca acest dezavantaj. De fapt, blugii cu talie înaltă nu fac decât să scoată în evidență dimensiunea prea mare a taliei și să te dezavantajeze. De asemenea, blugii cu talie joasă sunt la fel de nepotriviți. Cel mai indicat este să porți jeanși cu talie medie, deoarece aceștia vor masca cel mai bine grăsimea din jurul abdomenului.

Poartă topuri largi, din materiale vaporoase. Din fericire, ai la dispoziție o mulțime de variante și de modele, așa că nu ai niciun motiv să nu te apropii de ele. De fapt, acestea sunt poate cele mai bune prietene din garderoba ta!

Un cardigan este cel mai bun articol vestimentar pe care îl poți avea pe rafturile tale. Mai ales acum, pe timp sezonului rece, acesta este unul dintre cele mai eficiente metode prin care să îți ascunzi burtica. Alege culori închise și adaugă o curea pentru a distrage atenția și a crea iluzia unei talii de viespe.

Țesăturile elastice pot fi de mare ajutor. Cel mai important este modul în care le porți. Colanții sunt o alegere grozavă deoarece îți strâng burta și merg bine în diverse combinații.

Rochiile largi, care nu îți subliniază talia sunt la fel de minunate. Poți opta pentru unele din țesături elastice sau materiale vaporoase. Alege imprimeurile, deoarece acestea distrag atenția și crează o iluzie optică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top