Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a avea picioare perfect pe timpul verii

Frumusete

Trucuri pentru a avea picioare perfecte pe timpul verii

Vara este deja aici, si, odata cu ea, si picioarele tale merita un rasfat. Printre principalele probleme cu care femeile (si barbatii) se confrunta mai ales vara sunt bataturile din talpi, basicile sau pielitele aparute la membrele inferioare care nu dau un aspect deloc placute picioarelor. Exista cateva tructuri pentru a-ti mentine picioarele la fel de frumoase, indiferent ce incaltaminte porti.

In primul si primul rand, alege numarul cotect la pantofi! Pantofii prea mici sau prea mari, chiar si cu un numar, pot cauza probleme si duc la aparitia pielitelor.

In al doilea rand, foloseste crema hidratanta pentru picioare. Crema o poti folosi dimineata, dar mai ales seara, cand, dupa ce ti-ai dat jos pantofii, picioarele merita sa respire. E important de spus ca modul de aplicare a cremelor hidratante se face astfel incat sa se impregneze bine de tot in piele.

Daca iti plac foarte mult anumiti pantofi si nu iti imaginezi nici in ruptul capului sa renunti la ei doar pentru ca sunt cu un numar mai mic, baga-i in apa sau in congelator! Da, nu este gluma! Prin congelare, apa mareste marimea pantofului, umiditatea facandu-l mai maleabil.

Unge pantofii cu alcool sau crema in zona in care te jeneaza! De asemenea, exista pe piata si sprayuri speciale pentru pantofi care ajuta adaptarea fiecarui picior.

Umbla cu pantofii prin casa inainte de a iesi afara cu ei, pentru a te putea obisnui. Daca observati ca e ceva in neregula cu ei, defiland prin sufragerie, puteti lua remedii inainte de a-i purta la alte ocazii.

In cazul in care nu iti permiti o crema hidratanta sau te irita, apa noastra cea de toate zilele are efectele ei benefice. Hidrateaza-ti picioarele cu apa rece pentru ca ajuta la o mai buna circulatia sangelui 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top