Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri inedite pentru o zi perfecta la plaja

Stil de viata

Trucuri inedite pentru o zi perfecta la plaja

Vrei sa petreci o zi perfecta la plaja si sa uiti de toate grijile? Urmatoarele trucuri te vor ajuta sa uiti de caldura excesiva, nisipul deranjant si arsurile solare!

1. Prepara singura cuburi de gheata cu aloe vera pentru arsurile solare. Tot ce trebuie sa faci este sa speli bine cateva frunze de aloe vera, sa le zdrobesti usor intr-un bol si sa extragi tot gelul din ele. Pune apoi acest gel in tavita pentru gheata si da-o la congelator. Maseaza pielea afectata cu aceste cuburi de gheata cu aloe si te vei simti mult mai bine.

2. Ia cu tine cea mai racoritoare limonada. Prepara limonada proaspata si pune-o apoi in pungi cu fermoar. Pune pungile in congelator si ia-le cu tine cand pleci spre plaja. Vei avea limonada rece si delicioasa pe tot parcursul zilei.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA PORTI SUTIEN NOAPTEA

CITESTE SI: DE CE SA IMPRASTII SARE PRIN CASA. REZULTATUL ESTE INCREDIBIL

3. Congeleaza apa pe care o iei cu tine. In acest fel ea va fi rece o perioada mai indelungata, chiar daca sta in caldura. Tu te vei racori pe tot parcurusl zilei de plaja!

4. Nu uita de pudra de talc! Aceasta te va ajuta sa scapi de nisipul care se prinde pe piele si poate da nastere iritatiilor. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pudra de talc pe maini, talpi si orice alta zona in care ai nisip. Acesta va disparea ca prin minune.

5. Ia cu tine o saltea gonflabila si un cearsaf. Acopera salteaua cu cearsaful si vei avea o zona perfecta in care nisipul nu va putea ajunge. Copii se vor juca in liniste pe saltea si nu se vor umple de nisip. Vei sta linistita si in acelasi timp te vei bucura de o zi perfecta la plaja.

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top