Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

5 trucuri care te fac sa arati mai bine cand esti racita

Odata cu vremea capricioasa si temperaturile scazute, apar si inevitabilele raceli. Nu poti pierde o zi de munca din cauza asta dar nici nu vrei sa te duci aratand bolnava. Iata 5 trucuri care te vor ajuta sa arati fresh, chiar daca esti racita.

1. Machiaza-te cat mai natural cu putinta
Fata iti este vizibil afectata de raceala. Ochii inlacrimati, nasul rosu si tenul palid si uscat. Nu este cazul sa il incarci! Aplica un strat de fond de ten si fixeaza-l cu o pudra compacta. Aplica un blush pentru a oferi culoare obrajilor si este suficient. Ar fi o idee buna sa nu aplici rimel deoarece risti sa-ti curga ochii si sa ti se strice tot machiajul.

2. Daca totusi vrei sa aplici fard pe pleoape, opteaza pentru nuante cat mai deschise. E normal sa vrei sa distragi atentia de la ochii rosii si inlacrimati, dar nuantele inchise ofera un aspect si mai bolnavicios fetei tale care este oricum palida din cauza racelii. In plus, nuantele deschise iti vor lumina fata.

3. Dupa cum spuneam mai sus, ar fi mai bine sa nu aplici rimel, dar daca vrei sa iti alungesti genele, foloseste un cleste. Ochii tai nu vor mai parea atat de obositi, dar nici incarcati. Daca tii mortis, poti folosi un rimel rezistent la apa pentru a evita incidentele neplacute.

CITESTE SI: Un remediu de pe vremea bunicii de scapa de raceala. Vezi cum prepari un inhalant pentru sinuzita!

CITESTE SI: De ce ne prinde raceala? Motivul INCREDIBIL descoperit de cercetatori. NU E VORBA DE VIRUSURI!

4. Hidrateaza pielea. Cand esti bolnav, ai nevoie de cat mai multe vitamine. Asa si tenul tau care are un aspect uscat. Hidrateaza-l cu o crema mai grasa si astfel vei obtine un ten stralucitor. Nu uita nici de buze, caci si ele sunt afectate de raceala. Foloseste un balsam nutritiv de fiecare data cand iti simti buzele uscate.

5. Poarta haine colorate. Sigur, poate nu este cel mai potrivit moment sa porti nuante aprinse deoarece nu coincid cu starea ta de sanatate si de spirit, insa daca ai purta haine inchise la culoare nu ai face decat sa iti scoti in evidenta starea bolnavicioasa. Fii pozitiva si o sa te faci bine mai repede decat credeai!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top