Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de machiaj pentru femeile cu ochelari

Machiaj

Trucuri de machiaj pentru femeile cu ochelari

Iata cateva trucuri de machiaj senzationale pentru femeile care poarta ochelari!

In trecut ochelarii obisnuiau sa fie considerati un obiect nu foarte sexy, insa acum ei sunt priviti cu totul altfel. Multe femei poarta ochelari cu lentile fara dioptrii doar pentru a-si imbunatati look-ul . Iata ce trebuie sa stii despre machiajul pe care trebuie sa il ai autnci cand porti ochelari!

1. Atunci cand porti ochelari este indicat sa ai un machiaj light, nu foarte incarcat. Incearca sa pui accent pe buze si sa folosesti nuante discrete pentru ochi. Astfel nu vei incarca prea mult partea de sus a fetei, ci vei pastra un echilibru foarte necesar.

CITESTE SI: CUM SA ITI CONTUREZI FATA CORECT

CITESTE SI: METODE EFICIENTE PENTRU A EVITA PETELE DE RUJ

2. Foloseste rimelul cu intelepciune. Daca ai genele foarte lungi si deseori ating lentilele ochelarilor, ar fi bine sa eviti rimelul sau sa optezi pentru un ondulator de gene. Acesta le va curba in sus si astfel ele nu se vor mai atinge de lentile, murdarindu-le.

3. Foloseste un liner sub forma de gel. Este mult mai usor de aplicat, dar si de suportat de pielea sensibila din jurul ochilor. Astfel iti vei scoate privirea in evidenta fara sa fii nevoita sa o incarci prea mult.

4. Nu uita de sprancene. Nu conteaza cat de lata este rama ochelarilor tai. Este esential sa ai sprancene bine ingrijite si conturate, asa ca foloseste creionul ori de cate ori iesi din casa. O culoare naturala, potrivita cu cea a parului, te va avantaja cel mai mult.

5. Foloseste iluminator. Deseori ramele ochelarilor pot forma umbre inchise in jurul ochilor. Un iluminator potrivit, cu o textura de calitate, te va ajuta sa deschizi aceasta zona si sa arati odihnita, fara cearcane sau semne de oboseala.

Sursa foto: glossglam.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top