Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trucuri de frumusete pentru un gat fara riduri

Trucuri de frumusete pentru a avea un gat fara riduri. Odata cu imbatranirea, nu doar fata are de suferit, ci si gatul. Iata cateva metode surprinzatoare cu ajutorul carora gatul tau va arata vizibil mai tanar.

Lipsa colagenului nu se reflecta numai la nivelul fetei, ci si la nivelul gatului si al mainilor. Pielea nu mai este la fel de elastica si incep sa se vada ridurile.

Medicii dermatologi au cateva sfaturi pentru ca pielea gatului sa fie din nou supla si stralucitoare. In primul rand, una dintre cele mai mari greseli pe care multe femei o fac este sa nu aplice crema cu protectie solara in timpul verii. Nu doar fata are de suferit din cauza soarelui puternic, ci si gatul si bustul.

Chiar daca este innorat, trebuie sa aplici o crema cu protectie solara inainte de a iesi din casa. Alege o crema care sa se potriveasca nuantei tale a pielii.

Trucuri de frumusete pentru un gat fara riduri. Ia suplimente cu colagen

Un lucru la fel de important pentru a te bucura de un gat tanar cat mai mult timp este sa iei un supliment cu colagen. Medicii specializati in antiimbatranire recomanda supliment de colagen, care contin acid hialuronic. Acesta ajuta piela sa absoarba mai multa apa. Femeile care iau 2.5 grame de supliment cu colagen in fiecare zi timp ce 8 sapamani au observat o scadere a ridurilor cu aproximativ 20%, potrivit revistei Prevention.

Transpira cat mai mult – fa exercitii fizice cat mai des si lasa-ti pielea sa transpire. Persoanele sedentare au sanse mult mai mari sa faca riduri in jurul gatului si pe fata decat cele active.

Un alt sfat  pentru a avea un gat fara riduri pe care il dau medicii dermatologi are legatura cu consumul de vitamina C. Pe langa fructele si legume bogate in aceasta vitamina, trebuie sa aplici creme care contin vitamina C. Foloseste un serum cu acid L-ascorbic, pentru o piele mai ferma si mai elastica.

De asemenea, pentru a avea o piele ferma, consuma mai mult omega 3 si omega 6, mai ales inainte de a dormi. Acesti acizi grasi sunt esentiali pentru productia naturala de colagen. In timpul noptii, corpul reconstruieste membranele celulelor pielii.

In timpul demachierii, nu uita sa iti stergi si bustul si gatul de produsele cosmetice pe care le aplici in timpul zilei. Cu o perie speciala pentru curatat, poti elimina pielea moarta de pe gat si de pe fata imediat.

Articole pe aceeasi tema: Cinci sfaturi pentru a scapa de grasimea de pe piept

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu grasime in jurul pieptului. Pentru a scapa de grasimea de pe piept, este nevoie sa scazi in greutate.

O dieta sanatoasa si exercitiile fizic ar trebui sa fie de ajuns. Insa de la a spune si pana a reusi este cale lunga.

Riscul unor probleme cardiovasculare, diabetul si infarctul care pot aparea din cauza grasimii ar trebui sa fie de ajuns pentru a motiva pe cineva ca sa isi schimbe stilul de viata.

Iata cinci moduri in care poti pierde grasimea de pe piept:

In primul rand, trebuie sa iti imbunatatesti postura. Renunta la mersul care produce cocoasa. La birou, trebuie sa inveti sa iti tii spatele drept.

Schimba dieta

Trebuie sa ai mare grija si sa urmaresti ca dieta sa fie bogata in proteine si fibre. Ar trebui sa renunti la carbohidrati.

Painea alba, orezul, pastele, cartofii si cerealele ar trebui sa fie consumate cu moderatie. In locul lor, trebuie sa consumi mai mult peste, dar si oua, nuci si seminte crude, pui si legume verzi.

Nu uita sa faci exercitii regulate, pentru a arde grsimile din jurul pieptului.

Cinci sfaturi pentru a scapa de grasimea de pe piept. Alterneaza exercitiile ficice

Schimba exercitiile, cu ajutorul unui antrenor. Flotarile si ridicarile de greutati ajuta la slabirea grasimii de pe piept.

In cazul in care esti barbat si ti se pare ca ai pieptul mult prea mare, ar trebui sa consulti un medic. Este posibil sa suferi de ginecomastie.

Ginecomastia reprezinta dezvoltarea excesiva a sanului la barbat. De obicei este bilaterala dar poate fi si unilaterala. Consta intr-o umflatura care apare in spatele mamelonului.

La pubertate, aproximativ 50% dintre baieti prezinta ginecomastie. Poate afecta doar unul dintre sani sau ambii, poate fi simetrica sau asimetrica. In general, dispare dupa aproximativ 3 ani de la aparitie. Insa, aceasta boala poate persista si dupa 40 de ani.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top