Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de detox de la specialiști

Stiri

Trucuri de detox de la specialiști

Iată câteva trucuri și sfaturi cheie despre detoxifierea organismului de la Bruce Lourie și Rick Smith, doi cercetători importanți ai acestui domeniu, autorii cărții  „Toxic Chemistry of Everyday Life Affects Our Health”.

CITEȘTE ȘI: JENNIFER LOPEZ TE PROVOACĂ SĂ SLĂBEȘTI

Un lucru important de știut este acela că nu toate chimicalele din jurul nostru ne afectază și ne vor distruge. Oamenii tolerează diferit chimicalele, așa că fiecare substanță ar eun impact diferit în funcție de persoană și de stilul acesteia de viață. Există totuși substanță precum parabenii, pesticidele, metalele precum aliminiu și mercur care ne afectează și dăunează foarte mult sănătății. De acestea trebuie să te ferești. Cele mai multe chimicale sunt introduse în organism prin ceea ce mâncăm. De aceea, chiar și după o dietă strictă de detox, trebuie să acorzi atenție maximă alimentației și să te axezi pe consumul de produse naturale, organice. Chiar și cosmeticele sau produsele de îngrijire pe care le folosești ar trebui să fie pe cât de naturale este posibil.

Dacă vrei să eviți pesticidele cele mai bune produse sunt cele organice. Acestea mențin toți nutrienții de care organismul are nevoie în stare intactă și nu dăunează sub nicio formă corpului. Totodată, specialiștii spun că cel mai indicat lucru este să îți modifici obiceiurile zilnice și abia mai apoi să apelezi la o dietă drastică de deteoxifiere. Pasul de bază pentru a elimina toxinele din organism este să bei mai multă apă. și să mănânci mai multe legume verzi. Începe cu aceste mici schimbări.

Toxinele pătrund în organism prin ceea ce mănânci, prin aerul pe care îl respiri și prin tot ceea ce vine în contact cu pielea ta. De aceea ar trebui să iei în considerare mersul al saună și activitățile sportive. Transpirația este una dintre cele mai bune metode pentru a elimina toate toxinele din organism.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top