Connect with us

Revistateo.ro

TRUCURI de curăţenie de la menajerele din hotelurile de lux

Stiri

TRUCURI de curăţenie de la menajerele din hotelurile de lux

Fiecare gospodină are secretele sale în privinţa curăţeniei, însă menajerele din hotelurile de lux ştiu mai multe decât oricine. Iată câteva trucuri utile!

Primul lucru pe care îl face orice menajeră dintr-un hotel de lux este să ordoneze camera: aruncă gunoiul, strânge lenjeria, prosoapele, halatele şi orice recipiente şi abia apoi se apucă de curăţenie. Maria Stickney, manager de menaj la un hotel luxos din Bloomigton, este de părere că aceasta este cea mai eficientă metodă pentru a pune fiecare cameră la punct într-un timp record.

CITEŞTE ŞI: CUM DEZINFECTEZI EFICIENT BUREŢII DE BUCĂTĂRIE

Prosoapele de microfibră sunt arma secretă a menajerelor din hotelurile luxoase. Acestea absorb foarte rapid umezeala şi curăţă delicat orice suprafaţă, fără a lăsa urme. Sunt ideale pentru geamurile şi uşile din sticlă, dar pot fi utilizate cu succes şi la curăţarea mobilei sau lustruirea parchetului.

Draperiile sunt dificil de curăţat. Chiar şi în hotelurile de lux, acestea sunt spălate la intervale destul de mari de timp. Nu îţi face problemă, cu toate acestea, ele sunt împrospătate zilnic, căci menajerele bat draperiile cu prosoape confecţionate dintr-o fibră rigidă, pentru a scoate praful din ele. Această soluţie este mai eficientă decât aspirarea, deoarece scoate tot praful din draperii şi perdele, mai bine decât orice aspirator.

Pentru a minimiza transferul bacteriilor, este indicat să începi cu camerele şi să termini cu baia atunci când faci curat. Lasă produsele să acţioneze. Orice soluţie profesională are nevoie de cel puţin 15 minute pentru a reuşi să dizolve şi să elimine toate bacteriile şi murdăria dificlă.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top