Connect with us

Revistateo.ro

Trezește-te în fiecare dimineață cu părul perfect

Stiri

Trezește-te în fiecare dimineață cu părul perfect

Ai face orice să arăți bine în fiecare zi, însă din păcate acest lucru nu prea a fost posibil până acum?  Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți formidabil și să te trezești în fiecare dimineață cu părul perfect!

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU TENUL GRAS: REMEDIILE AYURVEDICE

Cea mai mare problemă pentru femeile care adoptă un stil natural, este încrețirea, care vine în special de la fețele de pernă din bumbac. Dacă nu intenționezi să îți achiziționezi o față de pernă din satin, poți să îți legi părul în fiecare seară într-o eșarfă confecționată din acest material. Leag-o lejer și dormi cu ea pe cap, iar dimineață părul tău va avea un aspect perfect și nu te vei simți grozav!

Un alt truc este să pulverizezi peste vârfuri un ulei pentru păr fără clătire, care poate fi aplicat chiar și atunci când părul este uscat. Acesta va hidrata firul în timpul nopții, îi va oferi textură și îl va ajuta să își păstreze forma naturală. În plus, îi va oferi podoabei capilare o strălucire de invidiat, iar firele tale de păr vor fi mult mai catifelate și mai moi la atingere. Atenție! Dacă ai părul gras trebuie să folosești o cantitate foarte mică de ulei, pentru a nu spori producția de sebum.

Leagă-ți în fiecare seară părul cu un elastic, foarte lejer. Dacă ești adepta stilului natural, îl poți împleti ușir și dimineață va avea un aspect mult mai plăcut și va fi ordonat. Extrem de importantă este hidratarea, așa că ține cont de acest sfat și bea cel puțin 2 litri de apă pe zi. Folosește un balsam de păr intens hidratant și nu renunța nicio clipă la măștile hrănitoare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top