Connect with us

Revistateo.ro

Trebuie să faci asta dacă ai Facebook pe telefonul mobil

Stiri

Trebuie să faci asta dacă ai Facebook pe telefonul mobil

Una dintre bătăile de cap, atât pentru utilizatorii online de Facebook cât și pentru cei de pe telefonul mobil este vizionarea de videoclipuri fără ca aceștia să dorească. Puteți să scăpați de videoclipurile care vă încarcă greu pagina foarte simplu: mergeți la setări (Settings) și debifați la secțiunea Video Auto-Play.

De asemenea, debifați update-urile Facebookului prin 3G-4G, acest lucru făcându-se tot de la Settings. Mai mult, păstrați cache-ul browserului cu care navigați pe internet de pe telefonul mobil. De fiecare dată când le vei deschide îți va consuma enorm din datele mobile.

De asemenea, dacă primiți clipuri și linkuri de pe Youtube, evitați să le deschideți pe mobil, dacă aveți o opțiune limitată de acces la Internet. Este lesne de înțeles de ce.

Sursă foto: geeky-gadgets.com

Sursă foto: geeky-gadgets.com

Există, de alfel, chiar o aplicație care îți economisește datele mobile și nu îți mănâncă din Internetul limitat, dacă telefonul tău este 2G. Aplicația se numeșre Facebook Lite și este creată special pentru telefoanele cu conexiune slabă la Internet. Aplicația are doar 1MB și poate fi descărcată ușor de pe Internet.

1 Comment

1 Comment

  1. john

    2015-01-26T19:50:24+02:00 at 2015-01-26T19:50:24+02:00

    Cel mai idiot articol citit pana acum! Hai sa zicem ca este folositoare informatia, da? In setarile telefonului, setarile calculatorului, sau setarile de facebook trebuie sa merg? Care sunt pasii urmatori? Tot ce spuneti este sa intram in niste sari (pot fi si setarile tv-ului), sa cautam prin meniuri o sectiune de video autoplay si sa o debifam. Buna informatia, ce pot zice! „Este lesne de inteles de ce” ati primit comentariul acesta, nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top