Connect with us

Revistateo.ro

vacanta

Cosmetica

Tratamente de la A la Z pe care sa le faci dupa ce te-ai intors din vacanta

Vine toamna, tu te-ai intors din vacanta si vrei sa arati din nou senzational. Iata cateva tratamente pe care sa le aplici inediat dupa concediu.

Din nou, par stralucitor!

Soarele, apa sarata de la mare, vantul puternic de la munte, parul prins in coada, toate au afectat podoaba capilara. Aplica o masca hranitoare: paseaza doua fructe de avocado, amesteca-le cu ulei de masline si intinde masa pe par. Infasoara un prosop si stai asa 10 minute, apoi clateste parul cu apa calduta. Parul tau isi va reveni dupa stresul suferit in vacanta.

CITESTE SI: 4 solutii naturale pentru a scapa de pistrui si petele de la soare

Exfoliere pentru o piele ca noua

Scapa de pielea moarta printr-un scrub delicat. Foloseste tarate de grau, seminte pisate de susan, miere sau struguri care curata pielea delicat, fara a afecta zonele deja afectate. Dupa vacanta, pielea are nevoie de un suflu nou.

Scapa de pete

Daca te-ai patat de la soare, ti se duce bronzul sau ai imperfectiuni de mai multa vreme, scapa de ele cu zeama de lamaie. Exfoliaza bine corpul si apoi aplica zeama de lamaie peste zonele afectate, zilnic.

CITESTE SI: 5 tratamente cu avocado pentru tot corpul

Ai din nou calcaie fine!

In fiecare seara, rezerva-ti 15 minute pentru a-ti catifela calcaiele. Stai cu picioarele in apa calda cu sampon, apoi curata-le cu un scrub precum malai, zahar si zat de cafea. Apoi aplica o crema grasa. Dupa ce le-ai purtat in vacanta doar in sandale, calcaiele tale iti vor multumi daca le aplici acest tratament.

Sursa foto: static.pexels.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top