Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tratament cu ulei de măsline și zahăr pentru pielea uscată

Tratament cu ulei de măsline și zahăr pentru pielea uscată. Pentru realizarea acestui tratament care te scapă de senzația uscată, îndepărtând aspectul de coajă, ai nevoie de ulei de măsline și două lingurițe de zahăr. Uleiul de măsline are rolul de a hrăni pielea și o hidratează mai bine decât orice produs comercial cunoscut.

Uleiul de măsline poate fi folosit și pentru demachiere, deoarece componentele acestuia îndepărtează toate reziduurile de la nivelul feței, curățând tenul de fondul de ten și de praf și hidratându-l automat.

CITEȘTE ȘI: TRATAMENTE DE FRUMUSEȚE PERMISE ȘI INTERZISE ÎN TIMPUL SARCINII

REȚETA: Luați o lingură de ulei de măsline proaspăt și două lingurițe de zahăr. Amestecați cele două componente până se omogenizează (puteți folosi și zahărul praf) și aplicați compoziția pe discul demachiant. Masați-vă fața cu discheta îmbibată cu ulei și zahăr timp de 3 minute, după care spălați-vă pe față cu apă rece pentru rehidratare naturală.

Rezultatul: După ce urmați acest tratament timp de 14 zile, vă veți trezi în fiecare dimineață fără piele uscată în jurul nasului sau pe linia ochilor, deoarece această rețetă exfoliază în profunzime pielea și îi redă elasticitatea. Tratamentul se aplică dimineața și seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top