Connect with us

Revistateo.ro

vara

Astro-FUN

Topul zodiilor care se îndrăgostesc vara aceasta

Astrologii au anunțat faptul că zeiţa iubirii, Venus, este în zodia Leului aproape toată vara. Iar pentru că Leul este un cavaler al horoscopului, începutul poveștilor de dragoste va debuta în stil romantic.

Iată care sunt zodiile ce se vor îndrăgosti în vara anului 2015!

CITEȘTE ȘI: CUM REACȚIONEAZĂ FIECARE ZODIE ATUNCI CÂND AJUNGE ÎN RAI

1. Fericiții horoscopului din punct de vedere amoros, în această vară, vor fi gemenii, balanţele şi vărsătorii. Ei îşi pot găsi jumătatea încă din luna iunie, iar euforia lor va dura cel puţin până la luna plină din 31 iulie. Gemenii vor simți încă din primele zile faptul că vor avea parte de o relație de durată. Balanțele sunt cele pentru care se vor termina definitiv căutările, pentru că nativii acestei zodii care se vor îndrăgosti vara aceasta au mari șanse de căsătorie. În cazul vărsătorilor lucrurile sunt puțin mai controversate, tocmai din natura zodiei, iubirea lor va fi una care va arde cu o flacără de invidiat, dar care se va și consuma odată cu sfârșitul sezonului călduros.

2. Fecioarele, taurii şi capricornii sunt încurajaţi de norocosul Jupiter să facă un pas major în vieţile lor amoroase. Fie că vorbim aici de noi relaţii, de cereri în căsătorie sau chiar de despărţiri. Cert este că ei vor trece printr-o serie de schimbări în plan sentimental în aceasta vară, schimbări care le vor aduce adevărata fericire în toamnă.

3. Berbecii și leii vor avea parte de o iubire relaxantă în această vară.Ei fie au deja relaţii în care se simt foarte fericiţi, fie pur şi simplu nu le pasă prea mult de aspectul amoros. Din fericire pentru nativii din aceste două zodii, astrele s-au aliniat în aşa fel încât toată lumea va avea parte de dragoste vara aceasta, aşa că pot fugi, dar nu se pot ascunde. Cupidon îi va săgeta şi pe ei.

Sursa foto: hdwallpapers.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top