Connect with us

Revistateo.ro

Topul celor mai gurmande zodii

Stiri

Topul celor mai gurmande zodii

Astorologii susţin că anumite zodii sunt predispuse spre a fi gurmande iar acest lucru nu le va afecta neapărat greutatea sau sănătatea. Iată topul celor mai gurmande dintre zodii:

1. Leul. Cei născuţi sub această zodie sunt gurmanzi, însă nu orice fel de gurmanzi. Ei nu mănânca orice, uneori sunt capabili să nu mănânce deloc, dacă ceea ce se serveşte la masă nu este suficient de sofisticat pentru ei. Aşadar, leul adoră mâncărurile scumpe, ăn special cele din peşte.

CITEŞTE ŞI: CE FANTEZII SEXUALE AI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

De aceea, dacă întâlneşti un nativ din această zodie, va trebui să ai mereu grijă ca ceea ce îi pregăteşti de mâncare să arate ca la restaurant. Prin urmare, leii pun mare preţ pe modul în care arată şi este servită mâncarea.

2. Peşti. Chiar dacă nu îi place să gătească, nativului din peşti îi place cu siguranţă să mănânce. De aceea, el preferă mâncarea deja preparată, pe care o savurează până la ultima gură. Frecvent, natii născuţi în aceasta zodie au probleme cu greutatea, însă nu sunt dispuşi să renunţe la acest obicei, de a mânca mult. De asemenea, celor din zodia peşti le plac produsele tradiţionale şi nu sunt adepţii mâncărurilor sofisticate.

3. Taur. Nativii din taur adoră mâncarea. Pentru ei, a mânca este aproape sinonim cu a trăi. Aşadar, nativii din această zodie nu doar că sunt extrem de pofticioşi, dar mănâncă şi mult. Ei îşi doresc cine fastuoase, în care mesele să fie încărcate cu bunătăţi. De aceea, adesea, partenerele bărbaţilor din această zodie, trebuie să fie bune bucătărese. Mai mult, pe langă obsesia taurilor pentru mancare, lor le place foarte mult să şi gătească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top