Connect with us

Revistateo.ro

Topul bărbaţilor predispuşi la infidelitate

Cuplu

Topul bărbaţilor predispuşi la infidelitate

Bărbaţii a căror vârstă se termină în „9”. Cei de la NYMag.com au ajuns la concluzia că oamenii de 19, 29 de ani şi tot aşa, sunt tentaţi să guste din fructul interzis mai mult ca niciodată. Asta s-a întâmplat după ce au fost analizate vârstele celor care erau pe un site de dating, cu toate că se aflau într-o relaţie serioasă. Se pare că şi femeilor li se aplică acest criteriu, doar că la o scară mult mai mică.

Înălţimea este direct proporţională cu infidelitatea. Asta înseamnă că bărbaţii mai înalţi sunt şi mai infideli decât restul. Cel puţin asta susţin cei de la IllicitEncounters.com, care au ajuns la concluzia că reprezentanţii sexului puternic ce depăşesc 1.78 m sunt tentaţi să înşele sau chiar fac asta mai mult decât cei mai scunzi.

Rockerii sunt mai predispuşi să înşele. Se pare că iubitorii de gen sunt şi amanţi mai buni, iar asta îi face să se împartă de multe ori între relaţiile stabile şi cele pasagere. Mai exact, 41% dintre cei care îşi doresc o aventură preferă genul rock decât orice alt tip de muzică. La polul opus se află amatorii de hip-hop sau rap, cu doar 2% şanse de a înşela.

Francezii se iubesc prin alte paturi. O companie producătoare de jucării sexuale de lux a efectuat un studiu de piaţă pentru a vedea unde sunt cei mai mulţi…infideli. Concluzia? Circa 75% din francezii care au răspuns la întrebările respective au declarat că şi-au înşelat partenera cel puţin odată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top