Connect with us

Revistateo.ro

Top zodii de care e bine să te ferești în luna mai

Astro-FUN

Top zodii de care e bine să te ferești în luna mai

În luna mai, 3 semne zodiacale vor fi mai determinate să acționeze ca niciodată. Tacticile lor nu vor fi cele mai plăcute pentru cei din jur. Una dintre ele va fi ceva mai sensibilă, motiv pentru care poate reacționa impulsiv la orice privire, gest, cuvânt.

Top zodii de care să te ferești în luna mai

GEMENI – Nativul acestei zodii va deveni mai vulnerabil ca niciodată. Nu va mai tolera multe lucruri și va trage concluzii pripite. E preferabil să nu îl provoci dacă vrei să păstrezi o relație bună cu acest nativ. Nu va ține cont de nimeni și de nimic în a duce la bun sfârșit planurile sale, oricât de periculoase ar părea pentru unii.

RAC – Nativul Rac va fi ceva mai sensibil și asta din cauza anumitor fenomene astrologice declanșate la început de lună. Va fi o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere profesional, iar dacă îți vei dori să îl scoți din bula lui imaginară, s-ar putea să te arzi.

CITEȘTE ȘI: Top zodii periculoase. FBI a publicat statisticile

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2017

CAPRICORN – Nici Capricornul nu va fi ceva mai blând cu cei din jur. Faptul că a pierdut mulți bani în ultima vreme și că planurile sale de afaceri sunt pe butuci îl va face mai irascibil, mai nervos, mai agitat. Acest nativ nu va mai accepta pe oricine lângă el, cu excepția ca persoanele care se apropie să le ofere soluții concrete pentru a ieși din impas. Nativul Capricorn devine mai orgolios, mai pragmatic, mai egoist ca niciodată în istoria sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top