Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 6 secrete de frumusete ale femeilor din Maroc

Femeile din Maroc au foarte multe secrete de frumusete, unul dintre cele fiind utilizarea uleiului de argan pentru corp. Acesta nu este singurul dintre trucurile la care recurg femeile musulmane pentru a le lua ochii barbatilor.

Top 6 secrete de frumusete ale femeilor din Maroc:

1. SAPUNUL NEGRU AFRICAN

Acesta este un sapun foarte popular pe intreg teritoriul Africii datorita elementelor sale antimicrobiene si a cantitatii mare de vitamina E pe care o contine. Femeile se spala des cu sapunul negru (savon noir) pentru a avea pielea cat mai fina.

CITESTE SI: SECRETE DE FRUMUSETE DIN SPANIA, GRECIA, JAPONIA SI INDIA

CITESTE SI: TRUCURI DE FRUMUSETE DE LA BRAZILIENCE

2. MASAJUL SAPTAMANAL CU ULEI DE ARGAN

Femeile din Maroc stiu ce inseamna rasfatul adevarat. Pentru a-si pastra frumusetea, acestea viziteaza des spa-urile unde se utilizeaza uleiul de argan in masaje. Acesta ajuta la circulatia sangelui, eliminand toxinele si purificand astfel pielea.

3. ULEIUL DE TRANDAFIRI

Femeile din Maroc folosesc petalele de trandafiri pentru mai multe probleme cosmetice, inclusiv pentru tonifierea pielii. Masajul cu uleiul de trandafiri previne instalarea celulitei iar o masca pe baza de ulei de trandafiri curata tenul de punctele negre si cosuri.

4. MASCA DIN ARGILA VERDE

Uleiurile grase de la suprafata tenului pot fi indepartate cu ajutorul argilei verde. In Maroc, tratamentul facial cu argila verde este unul banal, insa destul de exotic pentru europence.

5. PARFUMURILE SOLIDE

De ce miros tot timpul bine femeile din Maroc? Pentru ca folosesc parfumuri solide: acestea se freaca de piele iar mirosul lor dureaza mai mult de 24 de ore. In unele cazuri, micile cubulete de parfum pot pastra mirosul placut chiar si ani de zile, si, plus de asta, nu contin alcool.

6. CEAIUL DE MENTA

Daca bei ceai de menta, poti preveni aparitia cicatricilor si a ridurilor. Cele mai multe africane introduc si cafeina in ceaiul de menta pentru o detoxifiere totala.

DESCOPERA SI TRUCURILE DE FRUMUSETE ALE FEMEILOR DIN:

MAROC | BRAZILIA | ANGLIA | ITALIA | FRANTA | INDIA

Sursa foto: telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top