Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii cu probleme financiare vara asta

Top 5 zodii cu probleme financiare vara asta:

LOCUL 5: CAPRICORN
Capricornul este cunoscut ca fiind cel care face cel mai rapid banii din tot zodiacul. Faptul că în ultimul timp s-a culcat pe o ureche aduce cu sine o serie de consecințe nefaste pentru buzunar. Vara aceasta este timpul economiilor, mai degrabă decât cel al cheltuielilor.
CITEȘTE ȘI: TOP 5 ZODII CU GHINION LA BANI

LOCUL 4: RAC
Racul nu va depăși nici în următoarele luni povara financiară care se abate asupra sa. Abia din toamnă există semne de revenire, mai exact din luna octombrie. Până atunci însă, nativii acestui semn zodiacal vor trăi cumpătat și vor rezista eroic lipsurilor.

LOCUL 3: BERBEC
Berbecul a făcut o investiție proastă la începutul acestei primăveri iar factura va veni în luna iulie. Va trebuie să își reprioritizeze scopurile deoarece banii nu vor mai fi acolo pentru orice moft. De asemenea, călătoriile exotice sunt cu totul anulate!

LOCUL 2: VĂRSĂTOR
Abia din luna august se anunță o perioadă mai bună din punct de vedere financiar pentru Vărsători. Până atunci însă, aceștia sunt nevoiți să tragă din toate părțile, luând nu al doilea ci chiar și al treilea job pentru a o scoate la iveală.

LOCUL 1: LEU
Cel mai bătut de soartă vara aceasta este Leul. Acesta nu reușește să își calculeze sub nicio formă banii de la o lună la alta și face multe excese care se sparg după aceea în capul lui. Leul va reuși să iasă din acest blocaj financiar prin luna septembrie, când apar noi promisiuni și un nou context astral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top