Connect with us

Revistateo.ro

bronz

Stiri

Top 5 zodii care sunt obsedate de bronz

Astrologii au realizat un top al zodiilor care sunt obsedate de bronz și în special de aspectul pielii lor pe timpul verii. Vezi dacă te afli printre ele.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CE NUNTĂ VEI AVEA ÎN FUNCȚIE DE ZODIA TA

Iată care sunt zodiile obsedate de bronz:

1. Rac. În cazul dumneavoastră situația emoțională își spune cuvântul și asupra organismului și a bunii funcționare a acestuia. Astfel, nu vei spune ,,nu” bronzului, deoarece te va ajuta să ai o stare de spirit mai puțin depresivă.

2.Gemeni. Gemenii sunt zodiile pentru care contează tot ce ține de frumusețe și de fizic. Gemenii obișnuiesc să pună mare accent pe metodele prin care ajung la perfecțiunea mult dorită. Indiferent dacă suntem în sezonul cald sau în cel rece, gemenii sunt adepții pielii creole, bronzate.

3. Pești. Nativii acestei zodii au o stare emoțională vulnerabilă și instabilă din punct de vedere sentimental. Au tendința de a pune mare accent pe stabilitate și pe siguranță, din acest motiv vor apela la diverse metode, unele chiar constructive, mare atenție însă pentru că au tendința de a exagera și de a dezvolta adevarate obsesii pentru a arăta cât mai bine.

4. Scorpion. Nativii acestei zodii lucrează la aspectul exterior, pentru a recăpăta încrederea în forțele proprii,. Uneori au tendința de a deveni narcisiști și nu se mai pot opri din unele acțiuni, care le afectează sănătatea psihică și ajung să dezvolte adevărate obsesii privind aspectul fizic.

5. Fecioară. Nativii din zodia fecioarei sunt firi obsedate de perfecțiune și în general de tot ceea ce implică acest cuvant. Modul în care se prezentă în fața celorlați are mare importanță pentru ei. Din acest motiv vor dori să arate mereu bine, iar un bronz sănătos nu face excepție.

Sursa foto: bioaddict.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top