Connect with us

Revistateo.ro

jocurile de noroc

Stiri

Top 5 zodii care pierd totul la jocurile de noroc

O mare parte dintre români sunt foarte atrași de jocurile de noroc, mulți dintre ei devenind chiar dependenți de acest obicei prin care pierd mai mulți bani decât câștigă. Vezi care sunt zodiile cele mai predispuse pierzaniei la jocurile de noroc.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE CARE AU SOARTA PREA DURĂ

1. Leu. El este cu siguranță cel mai predispus să piardă totul la jocurile de noroc. Nativul din zodia Leului nu ştie ce înseamnă jocurile de noroc cu moderaţie. Dacă Leul joacă la jocuri de noroc, el va paria maximul sumei şi va ajunge cu uşurinţă să fie falit. Leul este total convins că el nu va pierde, fiind un mare fan al cazinourilor.Partea bună este că atunci când are parte de un câștig acesta este unul foarte mare care îl poate scoate la lumină.

2. Scorpion. Nativul din zodia Scorpion este un jucător inteligent şi intuitiv. Cu toate acestea, tinde mereu să parieze suma maximă şi îi place să spere că va avea un câştig profitabil. Chiar dacă se concentrează foarte mult pe joc, de cele mai multe ori pierde și asta tocmai pentru că nimic nu este sigur la jocurile de noroc.

3. Capricorn. Nativul din Capricorn nu se poate abține să nu parieze la jocurile de noroc. Dar pentru a nu se trezi cu o gaură majoră în buget, în cazul în care îşi propune să îşi încerce norocul, nu depăşește niciodată suma pe care a pregătit-o special pentru această ocazie. De cele mai multe ori însă, are mai mult de pierdut decât de câștigat.

4. Varsător.  Pentru că se bucură de un semn zodiacal intuitiv, Vărsătorul nu respectă schemele de joc şi preferă diversitatea. Se plictiseşte rapid de orice tactică de joc, iar norocul îi ajută să câştige sume incredibile fără prea mari eforturi. Trebuie însă să țină cont de faptul că eșecul lui va fi mereu direct proporțional cu reușita în jocurile de noroc.

5. Pești. Nativul din zodia Pești este  un jucător inventiv, însă foarte uşor de manipulat, întrucât este adesea indecis. Acest nativ nu poate ţine prea mult banii în buzunar şi se comportă de parcă ar deţine un sac fără fund care îi oferă resurse financiare nelimitate. Din păcate, însă, nu dispune şi de noroc suficient pentru a acoperi banii risipiți.

Sursa foto: casinovesuvius.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top