Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii care asteapta cadouri luxoase de la partener

Dragostea cu cadouri scumpe se tine! Dupa asta se ghideaza multe persoane cand au o relatie stabila. Vezi care sunt zodiile care asteapta numai lucruri costisitoare de la partener.

Top 5 zodii care asteapta cadouri luxoase de la partener:

LOCUL 5: VARSATOR

Varsatorul se uita la calitatea cadoului pe care il primeste (mai ales daca este un obiect de arta sau o haina) si asociaza eronat, de multe ori, valoarea unui produs cu calitatea acestuia. Varsatorul ii sugereaza din timp partenerului de viata ce fel de cadou i-ar placea sa primeasca.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII DE GOSPODINA

LOCUL 4: LEU

Leul este ahtiat dupa gadgeturi, bijuterii si ceasuri scumpe sau autovehicule cu sute de cai putere, daca se poate chiar cele mai noi din catalog. Nativul Leu nu va fi impresionat daca va primi o felicitare personalizata sau vreo carte.

LOCUL 3: GEMENI

Gemenii pot aprecia si cadourile ieftine, dar numai daca sunt facute de prieteni indepartati sau rude. Cand vine vorba de persoana iubita, nativul Geaman asteapta ca iubitul sau iubita sa ii demonstreze cat de mult pret pune pe dragostea dintre ei doi, la propriu.

LOCUL 2: TAUR

Taurii sunt extrem de materialisti. Ar fi bine sa ii intrebi dinainte ce anume le-ar placea sa primeasca de ziua lor sau cu alte ocazii speciale deoarece s-ar putea sa te trezesti cu cadoul aruncat pe geam.

LOCUL 1: CAPRICORN

cadouri - 23072015 - 3

Pragmaticul zodiacului cauta parteneri bine pozitionati din punct de vedere social. Nu accepta nici macar prieteni cu conditii mai modeste decat el, semn ca banii au o valoare mai importanta decat orice altceva pentru acest semn zodiacal, indiferent de natura relatiei pe care acesta o are cu cineva.

Sursa foto: trumphotelcollection.com, mykonosgrand.gr

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top