Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

Urmatoarele 4 semne zodiacale spun TE IUBESC doar atunci cand au nevoie de bani. Vezi cele mai materialiste persoane si ai grija cum iei complimentele din partea lor.

Top 4 zodii care iti spun te iubesc doar cand au nevoie de bani:

LOCUL 4: SCORPION

Iti va indruga numai lucruri frumoase, te va lauda non-stop, va spune cat de frumoase sunt clipele petrecute cu tine si toate acestea cu un singur scop: vrea ceva material de la tine. Scorpionul este ahtiat dupa cadouri scumpe si va urmari tot timpul cum sa te pacaleasca sa i le cumperi.

CITESTE SI: TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

CITESTE SI: Cea mai mare REMUSCARE a fiecarei zodii

ZODIILE CARE ITI SPUN TE IUBESC LA NEVOIE FINANCIARA. LOCUL 3: VARSATOR

Varsatorul nu pare materialist si asta datorita inteligentei cu care isi ascunde adevaratele intentii. Niciodata nu vei banui ca te vrea doar pentru bani deoarece are tactici ascunse pentru a ajunge la inima ta si chiar va fi extrem de credibil atunci cand isi va declara sentimentele.

LOCUL 2: TAUR

Taurul nu poate concepe o relatie de iubire in care sa nu se simta confortabil din punct de vedere financiar. Dragostea chiar trece prin stomac insa Taurul profita de acest argument mai ales pentru situatiile in care vrea lucrurile luxoase pe care le vede prin magazine.

LOCUL 1: CAPRICORN

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

Cel mai materialist dintre toti este Capricornul. Acest nativ te va imbrobodi cu dragostea lui fictiva pentru a profita de banii tai. Nu ai mare incredere cand devine brusc cea mai iubitoare si cea mai intelegatoare persoana de pe planeta. Daca vei cadea in capcana lui, vei ramane falit!

Sursa foto: huffingtonpost.com

CITESTE SI: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum pot face bani ușor zodiile în 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum și de unde poate face bani fiecare zodie în anul 2018, analizând din perspectiva numerologică implicațiile acestui an

Anul 2 are o singură conotație ca să faci bani. Să renunți la individualism, la independență și să faci orice muncă în parteneriat. Este un an universal 2, înseamnă paritate. Suntem afectivi anul acesta în tot ceea ce înseamnă reușită.

Va fi un an bun dacă vom învăța să colaborăm. Ca să câștigi bani, îi câștigi, doar că ei vin mai puțini. Anul 2 este de acumulare și de a ține banii sub supraveghere.

Trebuie să mizezi pe lucruri concrete.

Nativii care vor face bani cel mai mult sunt cei care au intrat anul trecut intr-un an 1, personal. Dacă au terminat anul bine și sunt mulțumiți de partea financiară, le va merge bine.

Anul acesta este preponderent pentru dragoste și creșterea natalității.

În anul 2 vor veni sfătuitorii de taină care vor cere bani. Cine dă bani într-un an 2, nu va mai primi banii înapoi, a spus Voropchievici la Antena 3.

Horoscop european al lui Mihai Voropchievici pentru anul 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul european pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2018. Ce ne așteaptă pe parcursul acestui an și la ce trebuie să fim atenți. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC
E anul în care trebuie să corecteze greșelile. Poți schimba câte ceva inclusiv în parteneriat, acolo unde încă mai poți analiza relația până în 2018. După 2018 este catastrofal. În acest an, Berbecul va trebui să-și asume responsabilități în opțiunile făcute, inclusiv în muncă.

Mizează pe intuiție și nu pe logică, pentru că logica îți va fi dăunătoare. Atenție! Poate că lumea va fi cu ochii pe tine, ești în centrul atenției, iar meritele tale vor fi recompensate financiar. Evită tensiunile din perioada: 27 iunie-28 august, când Marte este retrograd și când te invită la răbdare și stăpânire de sine.

TAUR
Pentru Taur prioritare în acest an sunt relația și căsătoria. Prietenii mai vechi, iubiri trecute pot să reapară. Nu te grăbi în vârtejul pasiunii și să te întorci la trecut, pentru că vei regreta. Personalitatea ta trece prin schimbări mari. Renunțați la principii, faceți planuri noi. Job-ul trece subtil în plan secund, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi sarcinile.

Atenție la buget, pentru că vei avea tentația să cheltuiești mult, dar să uiți că ai și niște plăți de făcut, niște facturi de achitat. Verifică-ți permanent finanțele! Monitorizează-ți sănătatea, pentru că stresul în acest an este mult mai mare, iar grijile mărunte de zi cu zi te pot face mai sensibil.

GEMENI
E anul când nu trebuie demarate alte proiecte, până nu le terminați pe cele pe care le aveți în derulare. Între 23 martie-15 aprilie, 26 iulie-19 august și 17 noiembrie-7 decembrie, Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, este în cele trei perioade de retrogradare. Vei simți nevoia de schimbare de job și o schimbare în viața personală. 2018 nu este anul potrivit pentru astfel de schimbări. Ai liber la iubire, dar nu te pripi!

La capitolul bani stai destul de bine, așa că nu trebuie să faci împumuturi care nu sunt benefice.

Sănătatea este pe tot parcursul anului în atenție. Orice semnal al corpului trebuie tratat, mai ales: sistemul nercos, cirulația periferică, inima și sistemul osos.

Gemenii care nu au copii și își doresc, anul promite o sarcină.

RAC
Racii devin mai justițiari în 2018, mai responsabili, dar încercați să nu fiți moraliști. Aveți răbdare cu cei dragi, pentru a nu-i pune în situația de a fi ostili. Racii bărbați vor încerca să rupă alianțe mai vechi. Evitați certurile!

Profesional, Racii se vor ocupa să facă ceea ce le place. Vor apărea oameni noi și puteți profita de ceea ce vă oferă.

Sănătatea îi obligă pe nativii Raci să țină cont de ea și să nu se mai grăbească, pentru că la fel ca și Gemenii, au riscuri de accidente din mai până în luna noiembrie. În această perioadă lungă, Racii trebuie să se tempereze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top