Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

Al treilea ochi este ochiul cel mai important pentru cei care cred in ezoterism. I se mai spune si glanda pineala. Afla de ce este important acest ochi si cum il poti activa.

Al treilea ochi este, de fapt, a sasea chakra, situata in frunte, intre sprancene. Nu este vizibil, dar este un centru energetic foarte puternic.

Se ocupa de intuitie si clarviziune. Se spune ca al treilea ochi iti descopera universul nevazut in care traim.

Iata cum poate fi activat:

1. ACUPUNCTURA

Al treilea ochi poate fi trezit cu ajutorul acupuncturii. Odata ce este stimulat, al treilea ochi iti da o stare de bine si te face sa vezi viata mult mai armonios.

CITESTE SI: VIDEO: Aceasta fetita citeste LEGATA LA OCHI! Ce spun ezoteristii

CITESTE SI: Exerciţiul care îţi deschide AL TREILEA OCHI!

2. MEDITATIE

Al treilea ochi poate fi deschis si cu ajutorul meditatiei. Asaza-te in fata ferestrei la sursa naturala de lumina. Priveste razele soarelui si incearca sa faci o regresie hipnotica in timp amintindu-ti toate nemultumirile si fericirile pe care viata ti le-a harazit pana acum.

Aceasta tehnica te ajuta mai bine la constientizarea evenimentelor din jurul tau si iti poate vindeca sufletul.

3. ATINGE-TI GLANDA PINEALA CU DEGETUL MARE

Atinge-ti glanda pineala cu degetul mare si maseaz-o in sensul invers al acelor de ceasornic. Vei simti o vibratie neobisnuita la nivelul fruntii care te va ajuta sa reflectezi mai bine asupra lucrurilor.

4. STICLA SI URECHEA

Pune mana stanga pe urechea dreapta si maseaz-o cu grija. Ia in mana dreapta o bucata de metal rece (eventual tinuta in frigider inainte) si aseaz-o de frunte, in zona glandei pineale, pana se lipeste de tot. Tine in tot acest timp mana pe ureche si mediteaza.

5. RESPIRA DUPA RITMUL BATAILOR INIMII

Respiratia ritmica este des folosita de hindusi pentru energizarea chakrelor. Intrucat al treilea ochi este a sasea chakra, ai mare nevoie de metoda de respiratie Pranayama, si anume inspiri si expiri rezonand cu fiecare bataie a inimii.

Aceasta tehnica isi pune amprenta vibrationala, extrasenzoriala asupra centrului fruntii tale, trezind al treilea ochi ceva mai greu, dar cu o intensitate din ce in ce mai crescanda.

Reusesti sa iti deschizi al treilea ochi? Crezi in puterea magica a acestuia?

Sursa foto: gnosticwarrior.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top