Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 bauturi de vara pentru un abdomen plat

Stiri

Top 5 băuturi de vară pentru un abdomen plat

Un abdomen plat este visul oricărei persoane în sezonul cald. Fie că mergi la plajă, în vacanţă sau pur si simplu la job, nu îţi poţi permite să se vadă colăceii prin bluzele vaporoase de vară.

CITEŞTE ŞI: CUM SĂ-ŢI CALMEZI TENUL CU ACEASTĂ APĂ MINUNE

1. Oţetul de mere. Un pahar de apă rece este una dintre băuturile cele mai simple şi răcoritoare, dar poţi să o îmbogăţeşti, de asemenea, cu o aromă. Adaugă ghimbir, ştevie, lămâie sau oţet de mere. Oţetul de mere scade nivelul de zahăr din sânge şi previne depunerea de grăsime.

2.Sucul de pepene verde. Acest suc este scăzut în calorii, însă îl poţi amesteca cu puţină apă şi să il bei în fiecare zi. Pepenele verde va ajuta să pierzi în greutate, dar este, de asemenea o protecţie excelentă împotriva anumitor tipuri de cancer, accident vascular cerebral şi boli de inimă.

3. Chefirul, laptele acru – chefirul este un substitut excelent pentru lapte şi iaurt. Este bogat în proteine, dar, de asemenea conţine o mulţime de calorii, aşa că fii atent. Chefirul conţine mai multe probiotice decât iaurtul regulat.

4. Ştevia. Indiferent dacă bei ceai, cafea, limonadă, frappe sau un cocktail, utilizează ştevia, deoarece este destul de eficientă în procesul de pierdere în greutate. Ştevia este o plantă care este la 200 la 300 de ori mai dulce şi mai sănătoasă decât zahărul rafinat. Cumpără ştevia lichidă şi îndulceşte fiecare băutură fără efecte secundare.

5.Limonada. Este bine de ştiut faptul că o lămaie conţine mai puţin de un gram de zahăr, de aceea este un aliat perfect în lupta împotriva kilogramelor în plus. Punei câteva felii de lămaie în ceai sau orice alt cocktail, prin urmare este un aliat perfect şi pentru un abdomen plat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top