Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 alimente care ard caloriile

Stiri

Top 5 alimente care ard caloriile

Tot ce trebuie să faci este să incluzi următoarele alimente care ard caloriile în dieta ta, iar ele vor avea grijă de kilogramele în plus.

CITEŞTE ŞI: TRUCURI DE SLĂBIT DE LA FOTOMODELE

1. Uleiul de nucă de cocos este foarte util în reducerea greutăţii. Acesta conţine acizi graşi care ajută la eliminarea greutăţii în exces. De asemenea, este uşor de digerat şi ajută la o funcţionare sănătoasă a sistemelor de tiroidă şi enzime. Mai mult, acesta creşte metabolismul organismului prin eliminarea stresului, astfel arzând mai multă energie şi ajutând persoanele obeze şi supraponderalii să reducă greutatea corporală. De aceea persoanele care locuiesc în zonele tropicale de coastă, şi care consuma ulei de nucă de cocos zi de zi ca ulei de gătit, nu sunt în mod normal graşi, obezi sau supraponderali.

2.  Iaurtul sărac în grăsimi. O dietă bogată în calciu ajută la slăbire. Lipsa calciului ajută la eliberarea de calcitriol, un hormon care îţi face corpul să stocheze mai multă grăsime.

3. Ouăle. Conţin proteine de calitate care accelerează arderile calorice. Un ou la micul dejun este mai eficient cu 65% decât orice aliment consumat în aceeaşi perioadă a zilei.

4. Ceaiul verde. Este plin de antioxidanţi care accelerează metabolismul. Conţine catechine, componente care reduc grăsimea coporală.

5. Bananele. O banană îţi oferă 500mg de potasiu care ajută la reglarea mineralelor şi fluidelor din celule, crescându-ţi metabolismul bazal. În plus, sunt alimente care conţin amidon rezistent care reduce nivelul de zahăr din sânge după mese.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top