Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care vor rămâne mereu în inima ta

Au intrat fără să bată la ușă, le-ai primit cu toată dragostea dar apoi a venit acel moment pe care nu ți-l doreai niciodată. Ți-au părăsit inima lăsând în urma lor parfumul pe care îl vei simți toată viața, acel miros după care vei tânji chiar și la câteva zile bune după plecare.

Top 4 zodii care vor rămâne mereu în inima ta:

LOCUL 4: TAUR

Voioșia, zâmbetul inconfudabil chicotelile de la miezul nopții, atingerile suave și în același timp neastâmpărul unui copil parcă scăpat din pătuț – toate acestea îți vor lipsi atunci când Taurul va părăsi inima ta. Acest nativ lasă un gol imens: o stradă fără soare, cu prea mulți nori.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE SE DESPART CU GREU DE FOSTA IUBIRE

LOCUL 3: BALANȚĂ
Vorba sa dulce, privirea plină de încredere, dragostea necondiționată dar și criticile pe care ți le-a adus din când în când te vor face să suspini după acest semn zodiacal. O Balanță adevărată nu se poate uita niciodată!

LOCUL 2: SĂGETĂTOR

Pasiunea cu care ți-a arătat lumea, nervii pe care ți i-a provocat mereu, dulcegăriile și spiritul creativ te vor face să cauți un alt Săgetător în viața ta. Acest semn zodiacal se manifestă numai cu iubire, iar iubirea nu poate lăsa în urmă decât lucruri memorabile.

LOCUL 1: FECIOARĂ

Spiritul său critic, dorința de a experimenta lucruri cât mai diferite și mai ciudate, dragostea pe care a pus-o în fiecare secundă alături de tine, căldura cu care ți-a vorbit mereu dar și răceala cu care a dorit să îți transmită anumite mesaje, imaginația bogată și accesele de furie – toate acestea fac nativul născut în zodia Fecioară să rămână mereu în inima ta.

Sursa foto: beliefnet.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top