Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire

Cel mai greu în viață pentru un om este momentul despărțirii. Unele persoane, însă, nu realizează nici la distanțe mari de timp că iubirea nu mai există.

Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire:

LOCUL 4: FECIOARĂ

Fecioarele suferă enorm atunci când se despart de persoana care până mai ieri reprezenta marea lor iubire. Aceste semne zodiacale duc dorul tuturor momentelor petrecute împreună și nu ne referim aici la aventurile memorabile ci la micile tabieturi precum băutul cafelei dimineața sau siesta în doi.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE POT FI UȘOR DE CUCERIT

LOCUL 3: RAC

Racul se desparte cu mare tristețe de ceea ce a însemnat mult timp dragostea pură în viața lor. Acest semn zodiacal ajunge să își divinizeze partenerul până la paroxism, motiv pentru care suferința va fi simțită la cote mult mai înalte decât realitatea faptică.

LOCUL 2: GEMENI

Geamănul își face multe planuri în cap dar pe care nu i le împărtășește nimănui. Cele mai multe planuri sunt făcute în legătură cu persoana iubită. Atunci când partenerul decide să pună capăt relației, tot viitorul imaginat împreună este șters cu buretele iar nativul acestei zodii duale simte că îi cade cerul. Geamănul reușește cu mare dificultate să își îndrepte atenția în altă parte când toate iluziile sale sunt spulberate de cuvântul „Adio!”.

LOCUL 1: SCORPION

Ce regretă cel mai tare un Scorpion după ce și-a pierdut dragostea? Faptul că nu a reușit să renunțe la orgoliu în nici măcar o secundă de-a lungul relației sale de iubire. Nativul acestui semn zodiacal nu știe cum să se organizeze mai departe în viață fără un umăr pe care să plângă mereu, chiar și atunci când nu sunt motive, fără cineva care să îl admire sau să îl corecteze când greșește.

Sursa foto: panditacharyaji.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top