Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile

Astro-FUN

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile. Atunci cand te intalnesti cu ele, ar fi bine sa fii sincer in exprimare. Nu le poti minti deloc!

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile:

LOCUL 4: VARSATOR

Varsatorul are o serie de abilitati extrasezonoriale printre care inclusiv capacitatea de a citi gandurile. Acest nativ se pozitioneaza doar pe locul patru in acest top deoarece este foarte comod de fel si depune ceva mai multe eforturi pentru a afla ce simt si gandesc ceilalti. Are o viziune despre viata extrem de complexa si poate inspira pe multi, mai ales daca persoanele care apeleaza la el sunt in cautarea unei solutii urgente si eficiente.

LOCUL 3: FECIOARA

Nativul Fecioara poate fi un bun psiholog ori jurnalist de investigatii. Acest semn zodiacal scaneaza omul cu privirea si il lasa sa spuna ce doreste. Poate juca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina informatii. Chiar daca nu iti spune, Fecioara stie absolut tot ce gandesti, insa iti respecta metodele prin care alegi sa te evidentiezi, chiar si daca minti.

Top 4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

HOROSCOP PE 10 ANI. Ce te asteapta pana in 2026

LOCUL 2: BALANTA

Nu exista un analist mai implicat decat nativul Balanta. Acesta poate face usor diferenta intre lucruri care sunt foarte incalcite. Stie sa ofere intotdeauna sfaturi pretioase pentru cei care au nevoie de ajutor. Poate vedea substraturile, desi te chinui sa le ascunzi.

LOCUL 1: SCORPION

Carisma si clarviziune precum a Scorpionului nu ai sa gasesti niciunde in lume. Este perfect constient de aceste abilitati si le foloseste intotdeauna cu dibacie. Scorpionul poate sa iti lase senzatia ca nu te cunoaste absolut deloc. El, de fapt, te supune unor teste ca sa vada cat esti de sincer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top