Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii care isi tradeaza usor prietenii. Ai intalnit vreodata o astfel de persoana?

Oamenii vin si pleaca din vietile noastre. Atunci cand ne parasesc, lasa o durere profunda in sufletele noastre. Vezi care sunt zodiile care te tradeaza atunci cand se schimba interesele lor!

LOCUL 4: FECIOARA

Fecioara te poate parasi foarte usor atunci cand are alte planuri de viata. Daca nu esti in stare sa tii pasul cu ea, nu te va astepta la infinit. Acest nativ are o personalitate cameleonica si poate oricand sa ‘tradeze’ insa fara a face rau. Este pur si simplu decizia de a abandona o situatie care nu ii mai face bine. Fecioara „Tace si face”.

LOCUL 3: SCORPION

Acest nativ este extrem de materialist si urmareste mereu banul, oriunde s-ar invarti. Sa nu te miri niciodata daca intr-o buna zi va dezvalui secretele tale cuiva contra unei sume sau vreunui favor. Scorpionul stie mereu care va fi pasul urmator asa ca nu trebuie sa ai incredere in argumentele sale cand isi justifica tradarea.
LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul tradeaza din principiu. Mai exact, acest semn zodiacal face tot posibilul sa isi asigure confortul in orice context. Nu poate fi loial prietenilor sai din cauza egocentrismului si a ideilor fantasmagorice din lumea sa imaginara. Daca nu esti suficient de lunatic incat sa patrunzi in lumea sa si vrei sa traiesti cu picioarele pe pamant, te va face pe la spate cand nu te astepti!

LOCUL 1: CAPRICORN

Campionul tradarilor, mai ales amoroase, este Capricornul. Acesta insala increderea partenerului cu zambetul pe buze. Nu i se misca nici un muschi al fetei cand tradeaza si o face pentru ca are numai interese materiale pe lumea asta. Acest nativ poate fi un bun prieten numai atunci cand vei fi de acord ca relatia voastra sa insemne si o fabrica de bani.

Sursa foto: aquarian2610.com

Cele 3 zodii care vor avea o viață amoroasă intensă în 2018

Anul 2018 va fi anul lor din punct de vedere sexual. Vor avea un an plin de întâlniri amoroase, de relații pasionale, căci magnetismul lor va atinge cote înalte.

Care sunt cele 3 zodii care vor avea o viață amoroasă intensă în 2018?

ZODIA BERBEC – Nativul Berbec își va activa farmecul încă din primele luni. Toată lumea va întoarce capul după acest semn zodiacal.

Din punct de vedere amoros, va avea parte de tot ce își dorește. Va avea un an destul de pasional și multe lucruri se vor schimba în bine, mai ales pentru Berbecul care nu e implicat într-o relație în acest moment.

În 2018 își va da seama ce trebuie să facă pentru ca relația lui să fie una de durată. A învățat destul de multe din eșecurile anului 2017, astfel încât va avea un 2018 senzațional.

ZODIA LEU – Și Leul stă bine la capitolul sex, cel puțin dacă observăm elementele din Casa Iubirii care apar în vara anului 2018.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2018 CARIERA. 3 zodii au mari șanse de reușită! Iată care este zodia care anul viitor ajunge pe culmile succesului

Bărbatul Leu va avea lipici la femei, iar femeia născută în această zodie va avea un an fulminant din punct de vedere amoros. Se va schimba statutul ei personal în primăvara anului 2018. Apar tot felul de portițe noi, de relații noi, de șanse noi.

ZODIA FECIOARĂ – Nativul Fecioară va avea un an spectaculos. Relațiile de iubire vor fi nenumărate, ba chiar se poate spune că acest semn va face un casting. Va trebui să aleagă ce este mai bine pentru inima sa.

Fecioara a avut un 2017 cu suișuri și coborâșuri din punct de vedere sentimental, însă 2018 va fi complet diferite. Aventurile sexuale vor fi nenumărate și va avea parte exact de ceea ce își dorește.

Va reuși să împletească dragostea cu sexul într-un mare fel, de altfel este unul dintre nativii care nu poate face sex mecanizat, adică fără să pună sentimente.

Horoscop 2018. Zodiile care vor se vor despărți

Horoscop 2018. Zodiile care vor se vor desparti. Anul 2018 incepe furtunos pentru cateva zodii, care decid ca este momentul sa ii spuna adio partenerului. Zodiile care se vor desparti au parte de un an furtunos.

Uranus se afla in continuare in Berbec pe tot parcursul anului 2018. Jupiter retrogradează in casa casatoriei Berbecului din februarie pana in iunie 2018.

In aceasta perioada, nativul zodiei Berbec va avea suficient timp sa reevalueze situatia si sa puna punct daca este cazul. Pentru Berbeci, este foarte probabil sa se intoarca spre o iubire mai veche.

Taurii sunt greu de multumit in 2018, mai ales la nivel sexual. Acest lucru ar putea duce la o despartire si chiar la divort.

Se vor lupta cu toate fortele sa ia cat mai mult dintre lucrurile dobandite in relatie. In perioada de retrogradare a lui Saturn, s-ar putea sa existe discutii aprinse cu partenerul, iar acestea duc la despartire.

Si Balantele trec prin situatii similare, iar dupa ruptura de partener, se vor simti extrem de usurati. Vor crede ca este cea mai buna decizie pe care au luat-o.

S-ar putea sa regrete mai tarziu ca nu au gasit un echilibru in relatie, insa s-ar putea sa fie tardiv. Trebuie sa ia deciziile dupa ce se gandesc foarte bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top