Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Top 4 zodii care își găsesc iubirea în luna februarie

Luna februarie este luna îndrăgostiților. În această lună au loc două sărbători dedicate cuplurilor. Prima este pe 14 februarie, Sfântul Valentin, iar cea de-a doua are loc pe 24, Dragobetele.

Iată care sunt cele 4 zodii care plutesc de fericire în februarie!

BERBEC – Persoanele născute în această zodie au parte de o serie de surprize din punct de vedere amoros. Dacă în luna ianuarie au avut parte de câteva momente tensionate în cuplu, februarie le aduce ceea ce căutau.

Berbecii care sunt singuri își vor găsi dragostea la jumătatea lunii, poate chiar în ziua de 14 februarie.

CITESTE SI: Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

FECIOARĂ – Persoanele din zodia Fecioară vor avea parte de multe momente frumoase din punct de vedere amoros.

Fecioarele sunt foarte complicate în relații, însă în februarie vor găsi persoana potrivită, acea persoană care le vor face să se simtă în pielea lor.

Acești nativi de pământ vor simți iubirea așa cum nu au simțit-o niciodată. Se deschid porțile fericirii pentru Fecioare.

GEMENI – Gemenii au parte de o lună excepțională. În februarie își vor da seama de ce au nevoie cu adevărat pentru a-și repara inimile.

Acești nativi obișnuiesc să sufere mult din dragoste, asta pentru că își fac tot felul de scenarii înainte ca anumite lucruri să se întâmple.

În luna februarie nu va fi cazul, pentru că dragostea va bate la porțile lor încă din primele zile.

LEU – Leii vor fi extrem de apreciați de către persoanele din jur, iar iubirea poate veni de unde nu se așteaptă.

De la jumătatea lunii februarie încolo vor avea parte de tot felul de momente frumoase. Vor cunoaște oameni speciali, iar unul din acești oameni poate fi viitorul partener de viață poate chiar pentru o viață de acum înainte.

Așadar, Leii, pe lângă succesele financiare, vor avea parte și de multă iubire. Va fi luna lor din multe puncte de vedere.

Pe același subiect: Care sunt previziunile karmice ale anului pentru zodia ta

Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou început mai ales pentru zodiile de foc și de pământ. Este și un an al iubirii, un an în care mulți nativi vor începe o relație serioasă.

Previziuni karmice 2018 – TOATE ZODIILE

ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi și mai mulțumitor.

Leii și Săgetătorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reîntregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor soluționa pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certați cu rudele apropiate sau cu persoana iubită.

Se întoarce roata pentru ei, oricât ar fi ea de pătrată, cum se zice în popor. Au parte de bucurii imense și vor primi vești nemaipomenite mai ales în a doua jumătate a anului.

Berbecii, în schimb, trebuie să tragă mai tare, să muncească mai mult ca să obțină ce vor. Trebuie să fie cu ochii în patru. Primele luni vor fi presărate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii și Capricornii au de muncit cât n-au muncit în viața lor. Evident, răsplata va fi pe seama muncii lor. Se pot îmbogăți subit, mai ales Taurii.

Capricornii mai au puțin de tras și de îndurat. Soarta se va juca puțin cu sentimentele lor. Vor fi și câteva episoade de depresie mai ales în primăvara și toamna lui 2018. CITEȘTE CONTINUAREA DOAR AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top