Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care primesc multa iubire de Dragobete

Astro-FUN

Top 3 zodii care primesc multa iubire de Dragobete

3 zodii au parte numai de iubire de Dragobete. Sarbatoarea iubirii la romani le aduce surprize placute.

Cele trei zodii care vor avea un Dragobete de neuitat

1. FECIOARA – Nativul Fecioara devine ceva mai relaxat, fapt pentru care acorda mai multa atentie partenerului. Are sanse mari sa faca pasul cel mare. Nu e exclusa o logodna sau o oficializare ceva mai atipica a relatiei sale. Are parte de multe bucurii, primeste multa afectiune, iar persoana iubita ii ofera intelegere in aspecte dificile. Acest nativ invata pana pe 24 februarie sa fie responsabil in relatie, unde sa se opreasca mai ales daca face glume nesarate si cand e momentul potrivit sa isi dovedeasca afectiunea.

2. GEMENI – Nativul Gemeni este si el favorizat de astre. Cu un Venus stralucitor deasupra Casei Iubirii, acest semn zodiacal are toate sansele sa isi puna pirostriile. Devine mai serios in relatia in care s-a angajat. Nativul care nu are acum o relatie are toate sansele sa isi gaseasca marea dragoste pe 24 februarie.

3. BERBEC – Cu Marte si Venus in Berbec, acest nativ poate sta linistit din punct de vedere amoros cel putin in luna februarie. De la Sfantul Valentin traieste intr-un romantism continuu, aproape molipsitor. Berbecul nu este de fel foarte dragastos, ci mai degraba pragmatic.

CITESTE SI: Top 4 zodii masculine care fac dragoste ca in filme

Luna aceasta isi dezvaluie latura sentimentala, ceea ce il face sa fie in centrul atentiei celor care vor sa ii cucereasca. De Dragobete, Berbecul este mai pregatit ca oricand sa spuna un mare „Da”. Nativii care nu au in prezent o relatie s-ar putea trezi ca au un iubit/ o iubita in dimineata zilei de 25 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top