Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii care joacă teatru de dimineața până seara

Rar ai să vezi moment de sinceritate din partea anumitor semne zodiacale. Celor trei din lista de mai jos le place să teatralizeze fiecare moment al vieții.

Top 3 zodii care joacă teatru de dimineața până seara:

LOCUL 3: PEȘTI

Peștii trăiesc într-o continuă suferință și persecutare, dăruiesc mult dar nu primesc nimic, cei din jur le doresc numai răul iar norocul este pentru ei un blestem – acesta este cu siguranță scenariul din capul acestui nativ atunci când își justifică anumite comportamente ce pot părea extrem de ciudate la prima vedere.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CU CARE RELAȚIA DE IUBIRE E UN BALAMUC

LOCUL 2: VĂRSĂTOR

Tendința de a dramatiza fiecare eveniment, fie că este vorba de o problemă de sănătate sau una profesională, este una foarte mare la acest nativ. Aceștia pot juca teatru chiar și atunci când se simt bine, însă nu o fac cu vreo rea intenție: pur și simplu le place să se prostească și să îi facă pe cei din jur să se simtă bină în preajma lor. Pot fi foarte schimbători și de la o oră la alta te vei întâlni cu un alt personaj din povestea inventată de ei: ca la teatru.

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul își folosește talentul actoricesc cu scopul de a manipula. Zâmbetul său fals ascunde o miză foarte mare iar lacrimile ori stările de îmbufnare cheamă spre cedare, dorind să obțină ceva de la adversar. Este un nativ greu de mulțumit și el este foarte conștient de asta. Tot teatrul pe care îl joacă îl pune în scenă extrem de conștient, calculând fiecare replică, fiecare gest, fiecare mișcare ce urmează a fi făcută pentru ca manipularea să fie una desăvârșită.

Sursa foto: writerscafe.org

1 Comment

1 Comment

  1. wow

    2015-10-19T10:43:23+03:00 at 2015-10-19T10:43:23+03:00

    suntem in 2015, dar din pacate, majoritatea, inca mai pune botul la tampenii d-astea. atunci va rog, ia pune-ti botul si la tampenia mea:

    deci, de azi inainte, toate persoanele pe care le cunoasteti din zodiile mai sus mentionate, dar mai ales din zodia scorpionului, indiferent de varsta, sex, religie, nationalitate trebuiesc ocolite si mai ales marginalizate. daca se poate si umilite in public pentru teatrul ieftin pe care-l joaca. nu puneti urechea la vaitat, chiar daca au avut vreun accident cumplit. acel picior fracturat sau ochi scos face parte din marea schema de a manipula adversarul, adica toata populatia globala care nu se regasesc in zodiile de mai sus. daca se poarta frumos, inseamna ca este ceva putred la mijloc cu iz de Danemarca. a fi sau anu.s fi scorpion, manca-v-ash.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top