Connect with us

Revistateo.ro

Tom Hardy vrea să joace în alte trei părți din Mad Max

Inedit

Tom Hardy vrea să joace în alte trei părți din Mad Max

Tom Hardy vrea să joace în alte trei părți din Mad Max. Pelicula, al cărui rol principal a fost interpretat în trecut de către Mel Gibson, a fost reinterpretată, astfel că în luna mai va fi prezentă în cinema o nouă variantă, „Mad Max: Drumul furiei”, cu Tom Hardy în prim plan.

Actorul, care s-a declarat extrem de entuziasmat de noua franciză, speră ca producătorii să scoată pe piață alte trei continuări, din care să facă parte și el, informează contactmusic.com.

CITEȘTE ȘI: Tronul din „Game of Thrones” revine la Bucureşti

În urma unui interviu acordat celor de la Esquire, Hardy a declarat: „Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol şi nu am fost niciodată atât de departe de zona mea de confort”.

Singurul lucru de care depinde continuarea seriei cinematografice este reacția publicului față de „Mad Max: Drumul furiei”, a cărui lansare va avea loc în luna mai.

Tom Hardy este de părere că cinefilii vor aprecia continuarea seriei americane și chiar îi sfătuiește pe aceștia să meargă într-un număr cât mai mare în sălile de proiecție, pentru că filmul este unul „incredibil de bun”, motiv pentru care este sigur că vor urma alte trei părți.

Actorul din Marea Britanie a recunoscut că a și semnat contractul de participare la celelalte trei continuări ale francizei „Mad Max”.

„Totul va depinde de cifre, de felul în care acest prim film va fi primit de public. În mod inevitabil, aici e vorba totuşi despre o industrie”, a mai spus starul de la Hollywood.

„Mad Max: Drumul furiei” va fi lansat în cinema pe 15 mai, iar din distrubuție mai fac parte Charlize Theron şi Zoe Kravitz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top