Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Tocmai a născut una din cele mai iubite actrițe din lume!

Keira Kinghtley a născut primul ei copil făcut cu actorul James Righton, Cei doi s-au căsătorit în mai 2013, luna aceasta împlinindu-se doi ani de la nuntă. Informațiile despre nașterea Keirei Knightley au apărut pe site-ul justjared.com, preluând E! Entertainment.

Deocamdată nu se știe nici sexul, nici kilogramele avute la naștere și nici numele bebelușului, însă jurnaliștii din presa mondenă strâng informații minut cu minut. Cei doi s-au căsătorit în Franța în mai 2013 și și-au propus să facă un copil în luna de miere. Acea încercare a eșuat, însă, un an mai târziu, minunea s-a înfăptuit și astăzi Keira este mămică.

CITEȘTE ȘI: BUSTUL SAU INTELIGENȚA? CE ATRAGE LA UN BĂRBAT
Keira Knightley este una dintre cele mai iubite actrițe britanice, cunoscută lumii întregi pentru seria „Pirații din Caraibe”, unde a jucat alături de Johnny Depp și Orlando Bloom.

Alte roluri pentru care este cunoscută Keira: „Star Wars Episode 1: The Phantom Menace” (Sabe – Decoy Queen); „Princess of Thieves” (Gwyn); „Kin Arthur” (Guinevere); „Love actually” (Juliet); „Mândrie și prejudecată” (Elizabeth Bennet – nominalizare la Academy Award pentru Cea mai bună actriță); „Anna Karenina” (Anna Karenina – nominalizare la People’s Choice Awards for Favorite Dramatic Movie Actress).

Sursă foto: justjared.com

Sursă foto: justjared.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top