Connect with us

Revistateo.ro

A născut la 60 de ani după zeci de ani de încercări. În ziua în care a născut a primit o lovitură dură.

Inedit

La 60 de ani i s-a împlinit marele vis și a adus pe lume o fetiță. În ziua în care a născut, soțul ei i-a distrus fericirea într-o clipă

Orice femeie visează la clipa în care va deveni mamă. Este și cazul acestei femei, care s-a chinuit mai bine de 20 de ani să aducă pe lume un copil. La vârsta de 60 de ani, visul ei a devenit realitate: a rămas încărcinată.

După nenumărate încercări eșuate și tratamente costisitoare, cei doi soți au primit o veste extraordinară. Atifa rămăsese însărcinată. Vârsta înaintată a acesteia nu a împiedicat-o să aducă pe lume o fetiță sănătoasă pe care a botezat-o Alina.

În ziua în care femeia a născut a primit o lovitură dură

Bucuria de a deveni mamă a venit odată cu o veste tristă. Imediat după naștere, sotul Atifei, mama Alinei, a parasit-o pe femeie. Barbatul s-a razgandit atunci cand a auzit primul plans al copilului in maternitate, atunci i-a spus nevestei ca e mult prea batran pentru a mai putea avea rabdare cu un copil care plange. Asa se face ca femeia a fost parasita de soţ chiar in ziua in care a nascut.

Intrebat de ce a facut un astfel de gest, barbatul a raspuns scurt: „A primit ce si-a dorit, acum e fericita”. Se pare ca ambii parinti aveau probleme de sanatate, tatal suferea de diabet si cu inima, pe cand femeia avea tensiune mare, dar noua mamica este decisa sa aiba singura grija ce cea mica.

Sarcina a fost considerata una riscanta, tocmai de aceea femeia a petrecut ultimele 3 luni de sarcina in spital. Tatal Alinei refuza sa o recunoasca oficial, si micuta nu va purta acelasi nume de familie cu tatal sau.

Atifa a lucrat in tinerete intr-o fabrica textila si are o pensie mica, dar marturiseste sincer:
,,Orice s-ar intampla, indiferent daca Serif sta sau pleaca, o sa o cresc pe Alina cat pot de bine. Voi trai doar pentru ea. Stiu ca nu va fi usor, insa cred ca sunt multi oameni care vor vrea sa ma ajute”.

Sursa: stirilekanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top