Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Toata lumea este innebunita dupa aceste 2 ingrediente care TOPESC GRASIMEA

Doua ingrediente care topesc grasimea se combina intr-un mix uimitor care te ajuta sa slabesti vizibil, intr-un timp scurt!

Daca ai cateva kilograme in plus si acest lucru te deranjeaza, aceasta reteta este perfecta pentru tine. Stilul de viata sedentar, consumul de alimente cu grasimi, prajeli si dulciuri iti afecteaza sanatatea si silueta.

Tot mai multi oameni descopera grasime in sange, din cauza stilului de viata nesanatos. Se ingroasa arterele iar rezultatul, din pacate, este o boala cardiovasculara crunta.

Daca vrei sa slabesti, sa te simti mai bine si sa fii mai sanatos, foloseste aceste 2 ingrediente care topesc grasimea si curata sangele.

Citeste si: Baie detoxifianta – cum sa o pregatesti singura

Citeste si: DIETA SARACULUI – ce organe ajuta

Ai nevoie doar de smochine uscate si otet de mere. Pune 3 smochine uscate intr-un vas si acopera-le cu otet de mere, apoi lasa peste noapte.

A doua zi mananca smochinele si inlocuieste-le cu altele pe care le vei lasa din nou „la murat” in otet. Acelasi otet il poti folosi pentru 7 zile, dar trebuie sa il completezi, caci va fi absorbit de smochine.

Consuma aceste 2 ingrediente timp de 14 zile si vei observa ca te simti mai usoara iar corpul tau devine mai suplu.

Smochinele contin 80% apa, 1% proteine si aproximativ 20% glucide. Au vitaminele A, B1, B2, C, PP, contin celuloza, acizi, enzime, minerale – fier, fosfor, calciu, magneziu, sodiu. Au 213 kcal/100 grame. Ca o curiozitate, afla ca smochinele contin mai mult calciu decat laptele.

Smochinele sunt foarte bune in curele de slabire datorita continutului de acizi grasi omega 3 si omega 6. Acestia accelereaza arderile metabolice si topirea grasimii.

Otetul de mere actioneaza pe doua planuri: taie pofta de mancare si te tine departe de tentatii, dar are si rolul de a accelera slabirea, dezintegrand celulele adipoase.

Combinatia dintre cele doua ingrediente care TOPESC GRASIMEA nu poate fi decat benefica pentru organismul tau, caci iti va ajuta digestia, iti va curata intestinele si te va ajuta sa pierzi din kilogramele in plus.

CITESTE SI: 7 moduri ca sa dai jos burta fara sa mergi la sala

Cine nu-si doreste un abdomen plat fara pic de grasime asa cum vedem in reclame? Insa doar gandul de a renunta la mancarea favorita sau de a merge la sala ne facem sa inghitim in sec si sa trecem la un alt canal unde nu mai apar acele dive cu talie de viespe sau acei barbati cu „tablete„. Pana la urma, nu toata lumea este atat de norocoasa sa aiba un corp de vis, ne spunem in gand cu naduf.

Bineinteles ca ne mintim singuri, in general felul in care aratam este exact efectul actiunilor noastre din trecut, insa e mai usor sa dam vina pe altcineva, decat sa facem schimbarile necesare ca sa ne ajute sa ajungem acolo unde ne dorim. Iata 8 cai pe care chiar si cei mai comozi dintre oameni le pot urma pentru a ajunge sa aiba talia visata.

Metode inedite de slabire
1. Stai in pozitie de drepti. Astfel, poti da impresia ca esti cu cel putin 2,5.kg mai slab/a decat in realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist in educatie fizica si sport. Usor de zis greu de facut. Cum s-ar putea trasnforma o actiune singulara intr-un obicei pe termen lung? Rapunsul este: pilates.

Potrivit unui studiu intins pe o perioada de 6 luni, pe un esantion de 18 persoane care prezentau probleme cu spatele, Pilates-ul s-a dovedit a fi cea mai usoara metoda de a imbunatati postura practicantilor si intari atat muschii abdominali cat si pe cei ai spatelui inferior. Jessica Cassity, intructor de fitness dezvalui doua exercitii foarte usoare pe care le puteti face fara ca macar sa va dati jos din pat care insa vor avea efecte fantastice asupra taliei voastre:

a. Sugeti burta. Intinsi pe spate sugeti incet burta. Apasati cu mainile pentru a fi siguri ca ati expirat tot aerul din burta. Dupa care inspirati usor. Repetati de 10 ori.

b. Din sezut cu picioarele indoite. Intindeti-va usor pana atingeti cu pieptul genunchii. Reveniti in pozitia initiala si rasuciti corpul spre dreapta. Repetati miscarea, insa de data aceasta va rotiti spre stanga. Faceti 8 repetari atat la stanga cat si la dreapta.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai ioana

    2017-07-21T16:24:50+03:00 at 2017-07-21T16:24:50+03:00

    Eu vreau sa zlabesc ma numesc Oana an 28 de an si 90 kg eu or ce asi face nu pot zlabi cât îmi doresc eu de beau si apa pun pe mine kg ne dorite va rog ajutatima sa slabesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top