Connect with us

Revistateo.ro

Toamna asta se poarta barbatul stilat

Stiri

Toamna asta se poarta barbatul stilat

Barbatii aratosi dau mereu tonul in moda reprezentant un exemplu de luat in calcul pentru cei din jurul lor. Orice barbat care se respecta trebuie sa aibe toamna asta cateva articole vestimentare esentiale, precum si anumite accesorii fashion. Pentru ca nu este suficient doar sa se afle in posesia lor, haideti sa aflam cum se asorteaza corespunzator diferitele piese vestimentare.

Geamantan vintage
Stilul vintage este unul la moda in ultima vreme. Fie ca vorbim despre articolele din trecut care erau  croite cu mai mult stil, fie ca exista acea nostalgie a anilor din urma, stilul „vechi” a revenit in prim plan. Un geamantan-vintage cu roti  va oferi celui care il poarta o nota boema. Trolerul modern-vitage trebuie sa fie rezistent, incapator si practic. Este ideal de luat in calatoriile de afaceri sau in vacante.

Ghete maro din piele intoarsa
Masculii stilati stiu trei lucruri; toamna asta se poarta ghetele din piele intoarsa, maroul este in voga anul acesta si materialul reprezentat de piele va fi mereu rezistent. Combinand toate cele trei aspecte prezentat mai sus, rezulta o superba pereche de incaltaminte pe care trebuie sa o porti toamna asta. O puteti asorta cu un trench sau cu un tip de jacheta maro.

CITESTE SI: Ce haine trebuie sa poarte un barbat iarna asta pentru a se remarca in orice situatie

CITESTE SI: 3 analize care feresc barbatii de problemele sexuale

Papion
Barbatii care se pregatesc pentru anumite evenimente trebuie sa se gandeasca bine la accesoriile pe care urmeaza sa le poarte. Cel mai stilat accesoriu din toamna asta este papionul. Asta nu inseamna ca trebuie sa neglijati cravata, insa papionul ofera un aer mai sofisticat. Nu uita de batista din buzunar si de alegerea butonilor. Micile detalii fac diferenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top