Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de sex pe care femeile il urasc

dragoste

Tipuri de sex pe care femeile il urasc

Cea mai dificila proba intr-o relatie este sexul. La acest capitol, femeile si barbatii au asteptari diferite. Reprezentantele sexului frumos isi doresc mai multa afectiune, partide amoroase romantice, comunicare.

Reprezentantii sexului tare pot face sex fara sa investeasca sentimente si vad actul sexual de multe ori ca pe un lucru ce trebuie bifat pentru eliberarea hormonala.

Tipuri de sex pe care femeile il urasc

Sexologii americani au ajuns la concluzia ca femeile nu sunt chiar atat de greu de multumit in dormitor, cu toate ca majoritatea doamnelor urasc anumite lucruri.

Femeile urasc:

1. Sexul excesiv de prudent – Femeilor nu le place ca un barbat sa intrebe inaintea fiecarui gest daca poate sa il faca. O femeie isi doreste sa aiba in pat un barbat sigur pe ceea ce face. Dovada de nesiguranta poate ruina orice partida de amor inca de la inceput. Femeile isi doresc barbati care sa intuiasca, sa simta, sa descopere ce le place fara sa puna prea multe intrebari.

2. Sexul mecanic – Chiar daca iubitul are un corp de Adonis, daca face sex ca un robotel, partida se duce pe apa sambetei. Barbatii care uita intotdeauna de preludiu si sunt reci in timp ce fac sex contribuie cel mai mult la instalarea depresiei dupa fapt.

3. Sexul monoton – Aceleasi pozitii sexuale, aceleasi locuri, acelasi ritm, aceeasi ordine in atingerea zonelor erogene… Femeile vor tot timpul ceva nou, vor creativitate, vor mai mult de la partenerii sexuali.

CITESTE SI: 5 semne care arata ca vrea sa faceti sex

4. Sexul stangaci – Se poate intampla ca intr-o partida de amor sa mai existe rateuri. Problema e cand barbatul rateaza inclusiv mangaierea. Femeile nu sunt incantate de tipii emotivi, exagerat de precauti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top