Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de sărut care îl scot din minţi

Stiri

Tipuri de sărut care îl scot din minţi

Tipuri de sărut care îl scot din minţi:

Sărută-l în jurul urechii. În caz că nu ştiai, urechea este una dintre cele mai sensibile părţi ale corpului, aşa că stimularea sa uşoară poate dă naştere unor senzaţii unice. Nu trebuie să exagerezi cu zgomote sau sărutări intense, ci apropie-ţi buzele de ureche, apoi oftează încet, pe măsură ce-i atingi lobul şi îl săruţi.

CITEŞTE ŞI: Ce pozitie sexuala ti se potriveste in functie de zodie

Sărută-i mâna. Şi palma este o zonă erogenă, aşa că nu te da înapoi din a o săruta, mai ales dacă vrei să-ţi scoţi din minţi partenerul. Întrucât mâinile sunt şi ele sensibile, vei vedea cum jumătatea ta va fi cuprinsă de un tremur de excitare. Vrei să-l înnebuneşti complet? Ia-i vârful degetelor în gură, pentru a-i sugera ce urmează să faci.

Sărută-l în cerul gurii. Nu degeaba sărutul franţuzesc este cel mai apreciat. Folosirea limbii în timp ce vă „giugiuliţi” creşte senzaţia de excitare, aşa că nu-ţi fie teamă să o foloseşti şi roteşte-o de câteva ori pe cerul gurii partenerului, pentru a vedea cum se excită instantaneu.

Sărută-i sfârcurile. Nu doar femeile vor să fie sărutate pe sfârcuri, ci şi bărbaţii. Atinge cu limba vârful acestora, joacă-te cu ele, apoi muşcă-le încet. Vei vedea cum sare în sus de excitare.

Sărutări de gheaţă. Da, scenele din filme chiar merg aplicate în dormitor, cel puţin cea în care un personaj ia un cub de gheaţă în gură, apoi îşi sărută jumătatea, pentru a-i oferi plăceri maxime.

Sărută-l pe „traseul comorii”. Aceasta este zona dintre buric şi organele genitale, o zonă erogenă extrem de intensă şi sensibilă. Coboară uşor cu buzele pe acest traseu, iar la final este posibil să găseşte o comoară…mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top