Connect with us

Revistateo.ro

Ti-ai-visat-de-curand-fostul-iubit-Iata-ce-poate-sa-semnifice-asta

Inedit

Ti-ai visat de curand fostul iubit? Iata ce poate sa semnifice asta

Probabil ca multe femei au avut parte de vise in care subiectul principal era o iubire mai veche. Daca totusi ai trait o astfel de experienta ar fi interesant sa aflati ce semnifica visul respectiv.

Daca in timp ce dormi iti apare o fosta iubire adolescentina inseamna ca iti doresti foarte mult sa fii mai independenta si sigura pe fortele proprii.  Iti doresti mai multa libertate dar nu ai curajul necesar pentru a lupta  sa te eliberezi de constrangeri. Trebuie sa te concentrezi pentru atingerea scopurilor, insa este necesar sa iti canalizezi energiile spre  telul tau suprem, indiferent care este acesta.

Ce semnifica visul in care fostul tau iubit se poarta urat cu tine

Dupa cum probabil te-ai asteptat, daca visezi ca un fost partener de viata are un comportament urat si un limbaj violent, trebuie sa lasi trecutul in urma si sa iti concentrezi planurile catre viitor. Nu te mai preocupa de ceea ce a fost atat timp cat viitorul iti surade.

Inca iti cauti iubitul in vis?

Daca s-a intamplat sa iti visezi fostul iubit se pare ca in realitate inca mai simti ceva pentru acea persoana . Nu l-ai uitat complet si simti ca nu ai pus punct. In acelasi  timp, acest vis mai poate semnifica si faptul ca iti doresti sa fii iubita si ca ai vrea sa ai pe cineva drag langa tine. In momentul in care visezi ca stai de vorba cu fostul iubit despre actuala relatie poate insemna ca iti este teama ca si aceasta dragoste sa se poata termina oricand.

CITESTE SI: Ți s-a întâmplat în ultima vreme să visezi urât? Uite care este cauza coșmarurilor tale

CITESTE SI: Afla cum se interpreteaza visele si semnificatia acestora

Fostul iubit te-a cerut in casatorie

Acest vis poate sa semnifice faptul ca in viata reala ai o relatie stabile. Te simti pregatita pentru  casatorie si vrei sa apara barbatul langa care sa iti  petreci tot restul vietii.  Daca visezi ca ai fost rapita de fostul iubit inseamna ca acea persoana nu te-a uitat, insa ii este teama sa recunoasca.

Conteaza si cum il visezi

Daca fostul iubit iti apare in vis bolnav sau muribund  inseamna ca lucrurile nu sunt clare intre tine si respectivul. Au  ramas multe semen de intrebare , multe cuvinte nespuse si poate ca ar fi momentul sa incercati sa lamuriti situatia. Doar asa vei reusi sa mergi mai departe . In alta ordine de idei, daca in vis fostul iubit a fost bolnav insa s-a vindecat, inseamna ca despartirea a fost amiabila si de comun acord. Un alt vis cu o semnificatie pozitiva este acela in care iti visezi fostul  partener de relatie  in haine de doctor. Asta iti certifica faptul ca nu mai simti nimic pentru respectivul si ca ai reusit sa  treci peste acel impas al vietii tale.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Junior

    2018-03-27T02:17:39+03:00 at 2018-03-27T02:17:39+03:00

    Multumesc pentru acest post speram sa fie o realitate ca pe visurinet.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top