Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Ce înseamnă dacă visezi că visezi

Una dintre cele mai ciudate experiențe în timpul somnului este să te trezești dintr-un vis și să îți dai seama că ai rămas în alt vis.

Ce problemă este prevenită de o experiență de tipul vis în vis

Visul în vis este frecvent mai ales în rândul persoanelor cu o încărcătură energetică specială și a fost explicat de-a lungul timpului de specialiști care au observat fenomenul și comportamentul creierului în timpul unei astfel de experiențe.

„Am adormit și la un moment dat am început să visez. În timp ce eram în povestea din visul meu la un moment dat am început să visez altceva rămânând în același vis. Cum se poate explica asta? Am pățit tot mai des”, ne-a scris unul dintre cititorii Revistei Teo.

Astfel de experiențe s-au tot semnalat de-a lungul timpului și există câteva explicații de ce se întâmplă asta.

CITEȘTE ȘI: Semne din vise pe care să nu le ignori

Ce inseamna daca visezi biserica

Conform experților japonezi, persoanele care visează în timp ce visează sunt în mare parte conștiente de cel de-al doilea vis.

Își dau seama că al doilea vis a fost doar un vis, însă atunci când revin la visul inițial totul se confundă cu misterul.

Acest vis se mai numește vis lucid, adică a visa conștient. Nu toți experții sunt însă de acord cu asta.

Unii oameni de știință precum cei din Spania spun că visul lucid se referă, de fapt, la conștientizarea unui singur vis, a celui principal, nu a unui vis care se produce în alt vis.

Ezoteriștii, pe de altă parte, susțin că persoanele care trăiesc astfel de experiențe primesc semnale că fac anumite lucruri greșite în viață, motiv pentru care visului obișnuit i se mai adaugă unul, de multe ori cu alte întâmplări complet diferite de visul de la bază, asemenea povestirii în ramă, dacă vă mai amintiți din școala generală.

Visele în vise se produc în rândul persoanelor care suferă de anxietate, în rândul celor care sunt în pragul depresiei.

Prin astfel de experiențe se previne practic starea de psihoză generală care se poate declanșa oricând în cazul unui depresiv.

Așadar, visul în vis se produce tocmai pentru a preveni depresia. Este metoda prin care creierul ne protejează de stări negative, situându-ne cumva într-o realitate de care ne este frică dar din care ne trezim ușurați.

Interesantă teorie, nu-i așa?

Află și: Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav

Multe persoane visează des că sunt bolnave. Acele persoane nu sunt neapărat ipohondre, ci au probleme serioase în dragoste sau afaceri, conform teoriilor ezoterice.

Specialiștii în interpretarea viselor susțin că dacă visezi că ești bolnav, subconștientul îți transmite că ceva e în neregulă cu tine și trebuie să rezolvi urgent problema. De cele mai multe ori, e vorba despre probleme sufletești.

Visele despre boală pot anunța o iminentă despărțire de persoana iubită. Dacă visezi că ești la pat, înseamnă că relația ta de iubire este foarte șubrezită.

De asemenea, dacă visezi că mergi la doctor pentru a te consulta, asta înseamnă că relațiile de familie nu funcționează la cei mai buni parametri și trebuie să comunici mai mult cu cei dragi.

Dacă visezi că persoana iubită este bolnavă, asta înseamnă că trebuie să îi dai mai multă atenție, să nu o desconsideri atunci când îți cere ceva.

Dacă visezi că te dor ochii sau urechile înseamnă că trebuie să vezi lucrurile cu alți ochi și să asculți mai atent când ți se transmite ceva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top