Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TEST ONLINE RAPID: Care diferenta din cele 3 imagini iti sare prima in ochi? Vezi ce spune asta despre tine!

TEST ONLINE RAPID. Analizeaza cu atentie imaginile de mai jos. Fiecare imagine are blurata o anumita parte a corpului cantaretei Rita Ora. Cea care iti sare prima in ochi spune totul despre personalitatea ta.

Acest test va dezvalui ce ascunzi in sufletul tau. Fiecare persoana are o latura ascunsa, o caracteristica definitorie.

Testul acesta iti va spune daca esti o personala rationala, vulcanica, ori daca in majoritatea situatiilor gandesti cu inima.

Unele persoane pun foarte mult suflet in relatiile cu ceilalti, fapt pentru care au de suferit foarte mult. Combinatia ideala este ratiune + pasiune, insa cata lume reuseste sa obtina acest echilibru?

Descopera cu ajutorul imaginilor de mai jos.

RECOMANDARE TEST ONLINE: Tu si el – cat timp crezi ca va dura relatia voastra?

RECOMANDARE TEST ONLINE: Testul-acuarela dezvaluie CE SIMTI CHIAR IN ACEST MOMENT. Vezi ce culoare are sufletul tau acum!

RECOMANDARE TEST ONLINE: Ce nume de alint ti se potriveste?

RECOMANDARE TEST ONLINE: La care din cele 4 etaje crezi ca a avut loc o crima? Vezi ce spune alegerea facuta despre tine!

test-09112015

1. DACA AI SESIZAT PRIMA OARA BUZELE BLURATE…

Esti acel gen de persoana care nu isi poate tine gura niciodata. Reactionezi instinctual si esti foarte patimas in tot ceea ce faci. Uneori reusesti sa fii rational, alteori inima si furia castiga teren in fata creierului. Atunci cand nu iti convine ceva faci tot posibilul sa o spui cu voce tare.

2. DACA AI OBSERVAT INSIGNA BLURATA PRIMA OARA…

Esti o persoana care nu poate actiona decat cu inima. Tot ce faci este din dragoste. Te daruiesti foarte mult si ai incredere prea mare in oameni, fapt pentru care este usor sa fii dezamagit.

Tinzi sa cazi in depresie din cauza suferintelor tale, din cauza faptului ca nu pot intelege nepasarea celor din jurul tau.

3. DACA AI OBSERVAT OCHII BLURATI…

Este clar ca esti o fire 100% rationala. Vezi multe, poate prea multe, si incerci sa le vii de hac cu orice pret. Esti dedicat activitatilor care implica multa gandire, iar calculele matematice si schemele complicate sunt floare la ureche pentru tine.

Sursa foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top