Connect with us

Revistateo.ro

TEST ONLINE. Alege piatra pretioasa pe care ai purta-o si vezi cum te defineste!

Stiri

TEST ONLINE. Alege piatra pretioasa pe care ai purta-o si vezi cum te defineste!

TEST ONLINE. Pietrele pretioase spun multe despre noi. Acestea definesc felul in care iubim sau acceptam suferintele in viata, iar unele dintre ele sunt talismane puternice: tin la distanta duhurile rele si saracia. Alege piatra pretioasa preferata in imagine si vezi ce spune aceasta despre tine.

Daca ai ales piatra numarul 1, adica diamantul, esti o persoana care cu greu poate fi manipulata. In general, tu esti cea care poate influenta oamenii prin simpla ta prezenta. Gratia ta, eleganta, sensibilitatea si modul in care interactionezi cu cei din jur cuceresc din prima.

Piatra numarul 2, safirul, dezvaluie, de asemenea, o serie de lucruri interesante despre constructia ta interioara. Esti o persoana ancorata in realitate, insa, marile tale satisfactii vin din trairile emotionale, sentimentale, nu din accederile in functii sau achizitionarea unor obiecte de lux.

Piatra numarul 3, rubinul, este aleasa in general de persoanele sofisticate, extrem de pasionale, greu de cucerit. Daca este piatra ta preferata, inseamna ca esti o persoana care are nevoie de foarte multe garantii atunci cand discuti cu cineva. Esti ciufuta de fel si nu iti plac declaratiile care nu sunt urmate de dovezi, de fapte.

TEST ONLINE. Alege un trandafir din imagine si vezi cum iti da de gol personalitatea!

TEST ONLINE. Ce zodie te poate manipula?

Daca ai ales piatra cu numarul 4, smaraldul, esti o persoana foarte sensibila si dornica mereu de afectiune. Iti place sa traiesti simplu si frumos. Viata perfecta pentru tine inseamna o casa la tara, aproape de natura, o familie unita, o gradina mare cu pomi fructiferi si animale de curte.

Daca ai ales piatra cu numarul 5, granatul, iti place sa te joci mult cu cei din jur. O faci pe misterioasa si eviti sa vorbesti prea mult sau sincer despre experientele personale. Consideri ca persoanele care se dezvaluie din prima nu prezinta interes pe termen lung.

Daca ai ales piatra cu numarul 6, peridotul, esti o persoana destul de fricoasa. Nu iti place sa iti asumi riscuri noi si cauti stabilitatea in tot ceea ce faci. Te incanta la nebunie sa iti petreci timpul cu rudele, in special cu cei mai in varsta din familie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top