Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

TEO un sfarsit. Un nou inceput

Astazi a fost ultima emisiune pe care TEO a prezentat-o la Prima Tv. Este un sfarsit, dar acest sfarsit face loc unui nou inceput. O stiu pe TEO de foarte multi ani, iar de 2 am ocazia sa pot vorbi cu ea. Sunt Adrian Vrauko, un baiat de 18 ani din Arad care a creat aces loc unde sunteti acum, in primul rand pentru TEO si in cel de-al doilea pentru oamenii ce o iubesc sau pentru cei ce au ceva de spus in legatura cu ea. Imediat dupa plecarea de la  Pro Tv, legaturile noastre s-au strans mult mai mult si impreuna am pasit in curtea Romantica Tv, urmand ca tot impreuna sa mergem la Prima Tv, iar acum impreuna ne oprim cu aparitiile la TV, dar nu si cu prieteniile noastre.

Sunt mai mult ca sigur ca  TEO nu va disparea de pe micul ecran pentru totdeauna, TEO este facuta pentru noi. Sunt 15 ani decand ea ne-a bucurat si ne-a veselit de fiecare data.

Asa dar de acum in colo, asa cum a fost si mai de mult o sa poti vorbi cu TEO pe clubulbucuriei. Nu este prima data, TEO a intrat de nenumarate ori pe forum, la chat cu bucurosii, a vorbit cu multi dintre voi personal si ne-a primit pe 9 noiembrie in emisiunea TEOViziunea. Nu o data am avut ocazia sa fiu sarbatorit de TEO si de colegii ei.

Dar cum am mai spus, Povestea nu se termina aici!

1 Comment

1 Comment

 1. antonia

  2008-11-29T11:20:14+02:00 at 2008-11-29T11:20:14+02:00

  e si normal sa nu se termine aici! asta ce ar insemna ca fiecare dupa o despartire sau o rupere sa nu mai incerce si a doua oara???????
  zau asa! hai sa stoarcem viata si sa savuram fiecare picatura!!!
  ai schimbat vieti, ai schimbat-o pe a mea!! te inteleg perfect pe de o parte, eu am 24 de ani si imi e frica de schimbari!
  dar trebuie!! si cred ca ne e frica de faptul ca o sa fie mai bine si noi nu prea suntem obisnuiti cu starea aia de bine !
  te pup si o sa iti mai scriu , desi nu ne cunoastem ma regasesc in tine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top