Connect with us

Revistateo.ro

Ziua Universală a IEI - pe TEO SHOP ai 10% reducere la orice model de ie

Stiri

Teo Trandafir suspenda activitatea obisnuita a siteurilor sale si se concentreaza pe relatarea evenimentelor actuale

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a decis impreuna cu echipa Revistei TEO sa suspende activitatea site-urilor si sa se concentreze doar pe evenimentul care a socat bucurestiul

Teo Trandafir a anuntat ca pana marti site-urile pe care le detine isi suspenda activitatea uzuala si nu vor mai fi publicate informatii ce nu isi au locul in aceste zile de doliu national.

„Site-urile din grupul „TEO” au ales sa respecte decizia de a intra in DOLIU NATIONAL desi internetul nu este afectat de lege. Am hotarat sa fim primii care iau aceasta initiativa din respect pentru toate victimele. De asemenea politica editoriala a siteurilor noastre a fost modificata pentru urmatoarele trei zile si vom renunta la publicarea articolelor care nu isi au locul in aceasta perioada. Cred ca in aceasta perioada este nevoie de putina liniste si concentrare la ce s-a intamplat. Va multumesc! Teo si EchipeleTeoTrandafir.com si www.fresh24.ro” a scris vedeta pe Facebook.

De asemenea directorul general SMART ACTIVITY, Adrian Vrauko – societatea care detine siteurile „TEO” a anuntat ca:

„In aceste zile este o durere nationala, am ramas cu totii socati de cele intamplate si am luat decizia sa ne oprim din activitatea noastra uzuala si sa ne concentram pe subiectul care in aceasta zi ne-a lasat pe toti in tacere. O facem din respect pentru cei care au fost alaturi de noi si care au ales sa afle informatiile proaspete de pe site-urile noastre. Echipele Fresh24 si TeoTrandafir.com se vor concentra in aceste zile pentru a relata corect toate informatiile noi aparute si pentru a aduce in fata explicatiile pe care le asteapta toata lumea.”, a declarat Adrian Vrauko, director General Smart Activity.

De asemenea Teo a initiat in aceasta dimineata un indemn colectiv, a publicat o fotografie care a fost preluata de zeci de mii de utilizatori si a fost setata ca fotografie de profil pe Facebook. Site-urile TEO sunt imbracate in haina grea a doliului national si toate sunt cu fundalul negru.

Fii solidar. Seteaza aceasta imagine de profil. Dumnezeu sa-i ierte, iar pe supravietuitori sa-i aiba in paza. #Colectiv

Posted by Teo Trandafir on Friday, 30 October 2015

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top