Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Teo Trandafir revine in televiziune la PROTV

Dupa un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir accepta o noua provocare – incepe 2012 intr-o noua postura, cea de actrita in serialul „Pariu cu viata”, al carui sezon 2 incepe, din 6 februarie, la Pro Tv.

Gata sa-si descopere noi valente artistice, Teo marturiseste ca aparitia in serialul fenomen al Romaniei inseamna pentru ea insasi un pariu cu viata.

„La 43 de ani ma reinventez ca om, daca-mi iese chestia asta ma declar fericita. Amuzant sau nu, rolul meu din „Pariu cu viata” mi se potriveste foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor ca pot face film, insa marele pariu al vietii mele este ca, la jumatatea vietii mele, sa descopar ca pot fi si altcineva”, spune vedeta TV.

In serialul „Pariu cu viataTeo Trandafir va juca rolul Zanei Craciun, sefa lui Gica (Radu Gabriel) si a Tanticai (Elvira Deatcu), o politista venita de la Iasi in capitala care face furori cu accentul ei.

„Exista o singura lege, legea mea si nu ma intereseaza de bunul simt, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunazi mi-a spus o actrita pe care o intrebam daca e bine, mi-a zis ca eu fac un personaj atunci cand toata lumea se astepta sa o joc pe Teo.

Insa cu regizorul Iura Luncasu langa tine nu ai cum sa o dai in bara. Vine si-ti zice inca o data ce ai de facut, este cel mai frumos, destept si minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este ca este insurat”, spune amuzata Teo.

Dupa cateva saptamani petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect in atmosfera si se bucura de atentia si grija tuturor celor din echipa.

”Nu eram pregatita pentru asta, pentru mine este o experienta inedita. Inainte sa auzi „actiune” pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le inteleg gen: „set:, „camera roll”.

Eu nu reactionez decat la „actiune” si daca apare vreun moment in care dau o balba, stau langa minunatii Elvira si Radu care se poarta cu mine precum cu un ou, ma uit in ochii lor si merg mai departe. Pentru mine „Pariu cu viata” inseamna o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori directi.La filmari nu exista actor, regizor, masinist, luminist care sa treaca pe langa mine si sa nu ma intrebe daca mi-e foame, sete sau sunt obosita.

Mie imi este atat de usor pentru ca toata lumea are grija de mine, asta ma obliga sa nu ma incurc, filmez atat cat pot, nu mi s-a cerut sa fac mai mult, e si o super atmosfera acolo”, marturiseste Teo.

Producatorul serialului, Ruxandra Ion: “Teo va interpreta un nou personaj principal in “Pariu cu viata”, va fi sora Marei Anghel (Carmen Tanase), fiica lui Silviu Craciun (Marin Moraru) si mama lui Rares (Costin Sforaru).

Desi nu o cunosteam, Teo a fost o surpriza extrem de placuta. E o profesionista, e foarte disciplinata, e un exemplu pentru generatia tanara.

Desi are emotii, ele sunt constructive si nu se simt la filmare. Sunt convinsa ca acesta este doar inceputul carierei lui Teo in serialul si filmul romanesc pentru ca noua ne-a dovedit ca poate. Suntem mandri si multumiti de prestatia lui Teo in serialul Pariu cu viata.

Toata lumea se va indragosti de personajul Zana Craciun”
In Buftea, Teo se bucura de momentele petrecute in compania unor actori pe care-i admira din fata micului ecran.

„Cand filmez alaturi de Radu Gabriel si Elvira Deatcu ma uit la ei ca la Dumnezeu. Sincer, imi vine sa rad foarte rau cand filmez cu ei. Eu am avut curiozitatea profesionala sa citesc cine sunt acesti oameni, stiam ca sunt mari actori, am descoperit ca Radu Gabriel este profesor la Facultatea de Teatru iar eu in film trebuie sa-l mustruluiesc.

Pe Elvira o consider o doamna iar in „Pariu cu viata” eu trebuie sa o tin in varf de spit. Sunt sefa lor si momentele in care trebuie sa vorbesc serios si Gica Popa imi raspunde cu o figura care ma face sa ma intind pe jos de ras sunt foarte dificile pentru mine.

Ma abtin sa nu rad, ma gandesc la ceva rau si-i dau replica. Ca oamenii astia imi doresc si eu sa ajung cand voi fi mare”, povesteste Teo din culisele filmarilor din Buftea.

Acasa, Teo Trandafir are un fan infocat al serialului, pe fiica ei, Maia, careia i-a promis ca o sa o ia la filmari sa-si cunoasca favoritii din LaLa Band.

„Maiei ii place foarte tare Andrei din LaLa Band si, dupa episodul de Craciun, i-a placut atat de mult transformarea Sarei, incat a devenit personajul ei favorit. Nu am luat-o inca pe platou pentru ca era la scoala cand aveam filmari, dar i-am promis ca daca e cuminte o sa o duc.”

Din 6 februarie, in fiecare luni, de la 20.30 la Pro Tv, „Pariu cu viata” revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir intr-o postura inedita, cea de actrita, cu multe alte personaje noi si multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.

16 Comments

16 Comments

  1. Nicoleta

    2012-01-09T15:52:51+02:00 at 2012-01-09T15:52:51+02:00

    Foarte tare,frate!!!Acest articol m-a facut fericita!Aveam nevoie de Teo,mi-a fost dor ca de cineva cu care m-a stiu de-o viata!Si nu sant singura care gandeste la fel.Daca pana acum ne uitam la ,,Pariu cu viata,, pentru Gica si Tantica,acum o sa astepat cu nerabdare fiecare episod ,pentru Teo!!! Eu o iubesc pe Teo,chiar daca nu am sarit cu mesaje sau incurajari.Cred ca cele mai puternice incurajari vin dela copilul pe care il ai alaturi de tine,atunci cand treci prin incercari.Mie asta imi da forta sa lupt cu tot ce viata imi scoate in cale.Asa ca Teo,te astept cu nerabdare.

  2. Florina

    2012-01-09T18:52:52+02:00 at 2012-01-09T18:52:52+02:00

    Bafta Teo!!! Te pup cu mare drag! O să concurezi cu Meredith Grey.

  3. Mirela

    2012-01-10T04:23:02+02:00 at 2012-01-10T04:23:02+02:00

    Stimata Doamna Teo,
    Va scriu cu speranta in suflet pentru ca nu demult am cunoscut disperarea, deznadejdea si neputinta…
    In cateva cuvinte am sa va scriu o poveste despre viata, despre realitatea cruda…
    In data de 18.08.2011 am primit vestea ca sunt suspecta de tumora pe creier si ca totul sa fie si mai sumbru , suna si postasul la usa sa-mi inmaneze o citatie in care eram anuntata ca sunt data in judecata de catre cei de la D.S.P.( locuiesc intr-un bloc ANL) si propusa pentru evacuare din locuinta, pentru ca acumulasem la chirie si la intretinere o datorie de 1000 ron.Cel mai grav lucru mi s-a parut ca s-a emis o citatie pe numele fiului meu care are doar 6 ani….
    Lucrul acesta a fost picatura care a umplut paharul.Parca nu era de ajuns ca eram pe moarte mai trebuia acum sa fiu tarata si prin Tribunale…
    Nu stiam ce sa mai fac , acasa nu puteam sa plang pentru ca cei mici nu trebuia sa stie prin ce trecem, sotului meu nu intrazneam sa-i povestesc ca mi se rupe sufletul ori e cate ori ma uit la copii, stiind ca am cancer, vroiam sa-l protejez, sa poata el sa aiba putere sa lupte mai departe, desi el a vazut ca ceva nu e in ordine.
    Dupa ce am plans si ma certam cu Dumnezeu si il intrebam de ce eu, mi-a picat in mana un articol despre donarea de organe, atunci mi-a venit ideea de a-mi vinde o parte din ficat.
    La ce bun sa mor cu toate organele , cand sunt atatea persoane care au nevoie de ele.Ma resemnasem, imi asteptam moartea ca pe ceva firesc, ajunsesem sa-mi privesc familia ca la televizor…
    Am fost contactata de o persoana care avea nevoie de transplant de ficat insa am avut ghinion sau poate Dumnezeu a vrut sa-mi deschida ochii…
    Spre uimirea mea , toate analizele au iesit bune insa nu se putea face transplantul deoarece era nevoie de foarte mult ficat iar lucrul acesta imi punea viata in pericol.
    Faptul ca am aflat ca sunt sanatoasa nu m-a bucurat foarte tare pentru ca nu puteam sa-mi rezolv problema cu datoria catre D.S.P.
    In mare , aceasta este povestea mea, trista , insa sper sa fie cu final fericit.
    Sincer, nu stiu cum s-o scot la capat, imprumut la Banci nu pot sa fac, odata ca sunt in baza de date ca rau platnic( din cauza unui cont neinchis la timp) iar daca s-ar rezolva acest aspect , nici o banca nu acorda, acum , credit unei persoane cu salariu minim pe economie.
    Eu nu stiu de cat sa muncesc si fac acest lucru de la 18 ani.Pot spune cu mandrie ca daca am un rost pe lume este acela ca am muncit din greu pentru tot ce am insa acum este peste puterile mele.
    Rugamintea mea este daca puteti sa prezentati unui producator povestea mea si ar fi interesat sa faca un film bazat pe fapte reale.
    Nu ma indoiesc ca nu ati mai primit asemenea propuneri insa eu nu stiu ce sa mai fac.Sunt din Braila,aici locurile de munca sunt aproape inexistente, in momentul de fata lucrez numai eu si ne descurcam toti 4 asa cum putem.
    Sotul meu nu a reusit sa-si gaseasca servici, oricat a cautat.
    Doamna Teo va rog din suflet sa ma ajutati.Am indraznit sa va scriu pentru ca sunteti mama si ma intelegeti ca nu pot sta cu mainile in san fara sa fac ceva pentru viitorul copilasilor mei.
    Sa ma ierte Dumnezeu,insa nu ma pot bucura de Nasterea Lui, faptul ca stiu ca vom fi dati in strada imi umbreste orice bucurie.
    Am visat sa le fac copilasilor mei cel mai mare brad de Craciun , asta in cazul in care puteam sa-mi vand lobul de ficat, insa acum tresar ori de cate ori suna cineva la usa de teama sa nu fie vreun executor judecatoresc.
    Va rog inca o data ,ajutati-ma.
    Cu multa stima , Mirela Stroe

  4. dtm

    2012-01-10T04:55:32+02:00 at 2012-01-10T04:55:32+02:00

    NU SE PUTEA REINVENTA !!!!!!!!!!!!!

    ASTA DA ! REAPARITIE PE MICUL ECRAN !!!!!!!!!!

    BAFTA SI MULT SUCCES IN ACEST SERIAL DE SUCCES .
    NOUA APARITIE ESTE INEDITA SI V-A DERANJA PE MULTI NEPRIETENOSI AI DUMNEAVOASTRA.
    SA SPERAM CA INVIDIA NU V-A FI ASA MARE ……..DAR O SA FIE.
    OAMENI CARE VA-U APRECIAT DUPA PLECAREA DIN TELEVIZIUNE ,TOT EI TE VOR INCURAJA CE FACI ACUM.

    CU STIMA
    DTM

  5. Nusica

    2012-01-10T09:12:34+02:00 at 2012-01-10T09:12:34+02:00

    Ma bucur enorm,mi-era tare dor de Teo,astept cu nerabdare serialul,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si ei si tuturor celor dragi ei,vino,Teo,sa ne luminezi si sa ne inveselesti vietile.

  6. Liliana

    2012-01-10T10:17:02+02:00 at 2012-01-10T10:17:02+02:00

    Ma bucur foarte mult! Aici e locul lui Teo. Dar tare mult as vrea sa o vad iar intr-o emisiune a ei, unde sa fie ea insasi, spontana si asa cum e, draga noua.
    Multa sanatate si succes!

  7. Mariana Ungureanu

    2012-01-11T16:47:05+02:00 at 2012-01-11T16:47:05+02:00

    Doamne-ajuta! Te asteptam cu drag si nerabdare!

  8. Pop Simona

    2012-01-12T15:31:07+02:00 at 2012-01-12T15:31:07+02:00

    Astept revenirea pe `sticla` a lui Teo, mai ales pentru ca dati-mi voie sa va spun ca inteleg foarte bine prin ce a trecut si pentru ca povestea noastra, este de fapt povestea a mii de femei curajoase si puternice.
    Intr-o urata zi de februarie a anului trecut, dupa o operatie, chirurgul oncolog a confirmat un diagnostic al carui cuvant este socant, da, cred ca este cuvantul potrivit.
    Auzind acest cuvant prima reactie a corpului tau este sa se blocheze, dupa socul suferit incepi sa-ti retraiesti viata si sa vezi unde ai gresit, de ce tu?, apoi iti vin in minte cei dragi, te gandesti ca poate nu vei mai apuca sa dansezi la nunta copilului tau, ca nu vei putea sa-i fi alaturi, atunci cedezi si incepi sa plangi.
    In acest moment ai doar doua alternative, sa te lasi invins si impovarat de ce v-a urma sau sa speri si sa crezi ca vei invinge orice obstacol, oricat ar fi de greu. Mintea si sufletul tau trebuie sa invete si sa inteleaga ca vei invinge . Este foarte important ca sufletul tau si mintea ta sa fie puternice si atunci cu siguranta reusesti.
    Iti cade parul, nici o problema, exista peruci foarte naturale si destul de ieftine. Poti de asemeneasa sa lansezi o noua moda , de ce numai barbatii ar umbla rasi in cap.
    Un lucru este foarte important, dar, cine te iubeste cu adevar nu te iubeste pentru parul sau silueta ta, te iubeste pe tine pentru ceea ce esti tu. Pare paradoxal dar in astfel de momente poti sa descoperi cine este alaturi de tine in momentele grele, cine te iubeste cu adevarat .
    Vei fi surprins ca realitatea de dinainte este cu totul alta decat realitatea de acum.
    Este pacat ca trebuie sa treci prin astfel de momente ca sa-ti dai seama ce conteaza cu adevarat in viata, iti dai seama ca scara valorilor in care ai crezut, se schimba cu 360 de grade.
    Lucrurile materiale sunt atat de lipsite de importanta, conteaza in primul rand sa fi sanatos, conteaza ca cei dragi sa-ti fie alaturi.
    Atunci cand vei fi trecut peste toate vei fi un invingator pe care nimeni si nimic nu-l mai poate invinge.
    Imi spune-a cineva, `ai trecut cu atata demnitate peste toate`. Da, am trecut si sunt convinsa ca si voi a-ti invinge la fel, pentru ca noi suntem femei si mame si va spun un secret suntem cele mai puternice fiinte de pe pamant.

  9. iulia

    2012-01-13T18:38:01+02:00 at 2012-01-13T18:38:01+02:00

    bravo teo
    aveam mare nevoie sa te mai vede

  10. Andreea Ciocalteu

    2012-01-15T01:11:42+02:00 at 2012-01-15T01:11:42+02:00

    Nici nu ai idee de cand te asteptam, cat ne esti de draga, cata lumina si dragoste transmiti si cata nevoie avem de tine! Iti multumesc ptr. nu ai uitat de tine si de noi!

  11. anca

    2012-01-16T17:10:04+02:00 at 2012-01-16T17:10:04+02:00

    Te astept cu drag in orica ipostaza media.Curaj,Teo,nu te lasa.
    „Forta e cu tine”
    Anca-Vaslui

  12. Mariana

    2012-01-19T22:03:35+02:00 at 2012-01-19T22:03:35+02:00

    Teo, te admir din toata inima! Iti doresc mult succes in noua postura, cea de actrita! Sunt convinsa ca vei face o treaba foarte buna. Dumnezeu sa te tina sanatosa si sa ne bucuri ca si pana acum cu umorul tau fascinant!

  13. isabella

    2012-02-11T20:56:13+02:00 at 2012-02-11T20:56:13+02:00

    Teo esti preferata mea ,o sa te urmaresc in fiecare editie….si multa sanatate sa iti traiasca fetita si sa ai zile pe pamant multe si bune sa te bucuri de ceea ce ai mai de pret fetita ta …si eu imi doresc o fetita ,dar Dumnezeu mi-a dat 2 baieti , nu ma plang imi accept darul si sunt fericita si asa!!!

  14. robert

    2012-02-13T23:36:41+02:00 at 2012-02-13T23:36:41+02:00

    bravo TEO!!! imi place ff mult cum joci in serial! te ador!

  15. Cora

    2012-02-14T12:22:55+02:00 at 2012-02-14T12:22:55+02:00

    Sunt profund dezamagita ca a tradat increderea celor care au ales-o ca parlamentar, pe motive de sanatate, si a „imbratisat” cariera de actrita venita din Moldova ( nu i se potriveste graiul de nici un fel si nici jocul nu e de calitate). Oare la filmari nu se pune problema sanatatii?
    Sper sa revina in activitati unde intr-adevar este profesionista!

  16. olaru

    2013-12-31T03:11:05+02:00 at 2013-12-31T03:11:05+02:00

    BUNA SEARA .TE IUBESC SI ADMIR DE MULT IN TACERE DACA TE AJUTA AM FOST PARALIZATA SI INTOARSA CU CEARCEAFUL 6 LUNI NU AM MANCAT DECAT PERFUZII,SI 3 SPITALE MARI DIN BUCUTESTI MI-AU PREGATIT FETELE DESI ERAU SI CLASA 8 IN LICEU LA VREMEA ACEEA ANUL 1 ,SURORILE SI MAMA SA SE PREGATEASCA PT CEI MAI RAU .EU MU M-AM VAZT MOARTA NICIODATA SI NU SIMTEAM ASTA SI CU INCREDRE IN DUMNEZEU SI AJUTORUL PRINTESELOR MELE AM REVENIT LA VIATA SI ACUM SUNT CU AMINTIRI AMARE DIN 2001 DAR LE-AM DEPASIT ASA SA FACI SI TU , IN CEA MAI MARE PARTE SUNTEM SINGURI CU NOI SI EUL NOSTRU CU INCREDERE SI SEPRANTA MA ROG SA AI PARTE DE SANATATE SI FERICIRE .IAR PRINTESA TA SA-TI FIE ALATURI MEREU .LA MULTI ANI!p.s.fetele mele acum sunt medici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top