Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Teo Trandafir: „Nu sper la audienţa Titanicului”

Teo Trandafir revine astăzi la Prima TV cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Teo Live“.

După un prim sezon al emisiunii „Teo Live“, despre care spune că „a fost destul de turbulent“, Teo Trandafir revine astăzi, în grila de toamnă a postului Prima TV, cu un show „îmbunătăţit“.

Fără să piardă legătura cu divertismentul, emisiunea, difuzată de la ora 16.30, va miza în acest sezon şi pe aspectul social, prin campania „Vorbeşte cu Teo“, care îşi propune să ajute copiii fără posibilităţ i de a merge la şcoală.

Cu o declaraţie surprinzătoare – „ştiam că plecarea de la Pro echivalează cu sinuciderea mea profesională“ -, Teo Trandafir, care se consideră unul dintre moderatorii de top 10 din România, pare să fi renunţat însă la titlul de „regina audien- ţelor“ şi spune că nu mai aşteaptă „ratingul Titanicului“.

EVZ: Ce schimbări vor fi în noul sezon al emisiunii?
Teo Trandafir: Începem cu un decor nou şi chef de muncă. Slavă Domnului, avem ce face. Încercă m să devenim mai informativi, însă fără a pierde legătura cu divertismentul.

Presa a speculat că ai negociat cu Pro TV şi că te vei întoarce la acest post de televiziune. De obicei nu iese fum fără să faci foc… A fost doar o speculaţie?

O speculatie, ăsta e cuvântul exact. Nicio urmă de adevăr. Trebuie să recunosc că, dacă ar fi fost un sâmbure de adevăr, aş fi lăsat să se înţeleagă asta, măcar din orgoliu.

Vei avea doi „adversari“ în lupta pentru audienţe: emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, la Kanal D, şi Ştirile Pro TV de la ora 17.00. Vezi o concurenţă în aceste două emisiuni?

Sigur că da, ar fi atât lipsă de respect, cât şi de profesionalism să cred că m-a născut mama la televizor, ca să bat tot, fără efort. Ştirile Pro au succes de multă vreme, iar Adriana este extrem de talentată şi de determinată în ceea ce face.

Sursa: EVZ.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top