Connect with us

Revistateo.ro

“Teo show”, editie speciala in a doua zi de Paste, cu artisti de renume! Nu ratati o emisiune de sarbatoare, azi, de la 15.30, la Kanal D

Stiri

Teo Trandafir: „Niciunul dintre noi nu a pornit de sus”. Inainte sa devina prezentatoare a fost si vanzatoare de taraba

In cadrul emisiunii pe care o prezinta, Teo Trandafir a dezvaluit ca a avut mai multe locuri de munca inainte de a deveni prezentatoare. Si, de asemenea, a spus ca nu ii este rusine cu ce a facut, cu faptul ca a muncit. A fost vanzatoare de taraba si s-a bucurat, pentru ca a cunoscut oameni. De asemenea, de-a lungul timpului a avut si alte locuri de munca.

Teo Trandafir: „Niciunul dintre noi nu a pornit de sus”

Multi oameni trec prin astfel de experiente de viata inainte sa isi gaseasca menirea. Multe persoane au pornit de jos inainte sa devina oamenii de succes pe care ii stiu toti. Desigur, nu le este rusine. Pentru ca au muncit pentru a-si castiga existenta si pentru a ajunge la un moment dat acolo unde si-au dorit.

Teo Trandafir se numara printre aceste persoane. In cadrul emisiunii pe care o prezinta a vorbit despre cariera sa. Nu a pornit de sus. Asa cum s-a intamplat si in cazul multora. In randurile de mai jos vei gasi cateva dintre declaratiile facut de Teo Trandafir in legatura cu acest subiect.

„Niciunul dintre noi nu a pornit de sus. Nu ne-am nascut asa, am inceput prin a face lucruri care pareau a fi imposibil de realizat. M-am intors la taraba cu diploma. Va jur ca eu eram vanzatoare de taraba si a trebuit sa ma duc sa-mi dau lucrarea de diploma la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, sectia araba principala.

Am lasat-o pe colega mea, am fost sa-mi dau lucrarea, am luat 10 si m-am intors la taraba cu diploma. Ma gndeam ca daca omul asta ar sti ca are in fata un absolvent de limba araba care a obtinut nota maxima dupa cinci ani de scoala…”, povesteste cunoscuta prezentatoare de televiziune in timpul emisiunii pe care o prezinta.

Articole pe aceeasi tema:

Teo Trandafir debuteaza in dublajul de animatie, din 3 martie, in ,,Balerina”

Teo Trandafir: ”Vorbesc cu Dumnezeu aproape în fiecare zi”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top