Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir este una dinte cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Aceasta a oferit un interviu in revista OK! in care a vorbit despre evolutia sa.

Stiri

Teo Trandafir: „Inainte de fiecare sezon intru in spital”

Teo Trandafir este una dinte cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Aceasta a oferit un interviu in revista OK! in care a vorbit despre evolutia sa.

Prezentatoarea TV a dezvaluit si un lucru mai putin stiu despre public. Teo a marturisit ca a primit un album cu autograf de la celebra prezentatore Oprah.

Dintre lucrurile care-ţi sunt grele, ce-ţi e cel mai greu acum?

Cel mai greu imi e sa traiesc in vacanta. Inainte de fiecare sezon intru in spital. Ince­pe spaima. Intotdeauna am avut asta. Cand eram mică, imi era frica sa nu ma dea Sarbu afara, acum ca nu o să mai pot”.

Ca n-o sa mai poti sa fii acea vedeta de succes.

„Da, ca o sa mi se intample, ca n-o sa ma mai vrea piata, ca o sa se schimbe algoritmul. Dupa trei zile ma duc la o perfuzie si sunt gata”.

Asemanarea asta a ta cu Oprah…
Nu. Asemanarea mea este cu Ellen DeGeneres. Candva, semanam cu Oprah, desi eu nu stiam de ea si Sarbu mi-a interzis sa ma uit la ce face. Mi-a zis ca o sa-mi strice mana. Ca o sa vreau sa fiu ca ea. Doar ca Oprah a auzit de mine si mi-a trimis, pot sa-ti dau poza pe WhatsApp, un album cu autograf si inregistrarile ei. Nu le-am deschis nici in ziua de azi. Le am acasa sigilate.

Teo Trandafir a vorbit despre cum a invatat sa nu judece dupa aparente


E viata ta de acum ce ai sperat ca va fi cand ai luat-o pe drumul asta?

Eu nu mi-am facut nicio proiectie. Imagineaza-ti cu mintea ta de copil ca vei ajunge „doamna Teo“. Eu am pornit ca vanzator la o taraba. Vindeam mica publicitate la o taraba in magazinul Eva. Apoi am vandut la prima agentie de turism din Romania bilete de tratament si odihna, pentru ca stiam limba franceza si agentia era franceza. Apoi am fost secretara dactilografa la Fun Radio Bucuresti, apoi am devenit directorul radioului si abia apoi am plecat la ProFM, Radio 2M Plus, Tele 7, Antena, ProTV si acum Kanal D.

Dar eu am inceput la acea taraba. Mi-am dat masterul in limba araba pe vremea aceea. L-am luat cu 10 si m-am întors la taraba cu diploma in mana. Si am continuat sa vand. M-am dus la colega mea de la sticlarie, zic: „Fii atenta de ce am intarziat, hai sa sarbatorim“. Si am sarbatorit band un suc in toaleta magazinului Eva. Am plans, m-am bucurat si ma uitam la oamenii care veneau acolo si ma priveau expeditiv si cu dispret. Si ma gandeam: „Daca ar sti ei ca eu am terminat facultatea de limbi straine cu nota maxima…“. Atunci am invatat sa nu mai judec dupa aparente.

Citeste mai mult pe okmagazine.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top