Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Teo Trandafir: Impuscaturile, disperarea, plansetele m-au bagat in sperieti, la propriu

Teo Trandafir a fost cutremurata, speriata si si-a revenit foarte greu dupa momentele pline de tensiune la care a asistat la filmarile pentru “Pariu cu viata”, secvente dramatice care vor fi difuzate, luni, 2 aprilie, de la 20.30 la PRO TV si in avans pe voyo.ro de la 10:00.

Impuscaturile, plansetele tuturor actorilor pe platourile de filmare, sirenele Ambulantelor, mascatii inarmati de pe cladiri au impresionat-o profund pe Teo: “Eu nu am trait asa ceva niciodata.

Iar felul in care au inteles actorii mici sa joace momentul disperarii m-a bagat in sperieti la propriu. Eu ii luam in brate, ii pupam, incercam sa ii linistesc chiar si dupa ce se daduse “Stop”, ei traiau, sunt tineri, sunt sinceri si simt totul foarte real.

Eu am intepenit cand i-am vazut. De exemplu, Cristina plangea atat de tare, ii tremura cana de ceai in mana, iar eu o pupam pe cap. M-am speriat. Bubu era demolat, statea pe un cub cu ochii in jos. Am ramas profund marcata”.

“Iar cand le auzeam pe Carmen Tanase si pe Dana Dembinski plangand m-am cutremurat. Au fost niste zile de filmare foarte grele.

Filmul isi propune sa traga un semnal de alarma, la fel ca si in cazul drogurilor. Viata se poate termina maine, ideea este sa apreciezi ce ai, sa nu arunci la gunoi nimic. Fa-o frumoasa, umple-o cu muzica, poezie, dragoste, ofera zambete, bucurie.”

Teo este foarte impresionata atat de talentul actoriesc al tinerilor din LaLa Band cat si de vocile lor: “Sunt intrebata aproape in fiecare zi daca sunt chiar vocile lor.

Oameni buni, da sunt vocile lor. Iti sta inima cand ii auzi cantand.”

1 Comment

1 Comment

  1. Denisa Voicu

    2012-04-04T00:28:16+03:00 at 2012-04-04T00:28:16+03:00

    Ai dreptate,Teo, au niste voci incredibile.Stau si ma intreb cum de a fost posibil sa ne manelizam si sa nu descoperim mai devreme aceste talente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top